Зачекайте, йде завантаження...

Нік:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль
    Реєстрація


Баклажанова ікра

2 баклажани, 1 червоний солодкий перець, 2 середні стиглі помідори, 1 морква, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, оливкова олія, сіль, перець.

Моркву і цибулю почистити, нарізати невеликими шматочками і злегка обсмажити на оливковій олії. Баклажан очистити від шкірки, нарізати помідор, перець і часник шматочками і все це додати до моркви. Тушкувати на повільному вогні до готовності овочів, постійно помішуючи. Готові овочі перекласти в іншу ємність, посипати свіжо-меленим перцем і посолити, гарненько збити блендером. Зберігати у холодильнику.

30 липня 2010 | Категорія: Другі страви

Додати коментар
Погода Полтавщини


 пн
21.04
пн
21.04
вт
22.04
вт
22.04
 деньнічденьніч
Хмарність,
Опади




Температура+13 °C+13 °C+17 °C+11 °C
Вітер, м/с4-62-41-30-2
Вологість, мм747745748749
Схід сонця05:3705:35
Захід сонця19:4419:45
Тривалість дня14:0714:10


© EXO з регіону 2009 - 2014
Використання публікацій із сайту www.exo.in.ua можливе при умові
зазначення імені автора та джерела запозичення відповідно до
Закону України «Про авторське право і суміжні права» ст.21.
Редакція не несе відповідальності за зміст коментарів, розміщених користувачами сайту.
А також не завжди поділяє погляди авторів публікацій.

Віджет «ЕХО з регіону» на Яндексі