Зачекайте, йде завантаження...

Нік:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль
    Реєстрація


Баклажанова ікра

2 баклажани, 1 червоний солодкий перець, 2 середні стиглі помідори, 1 морква, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, оливкова олія, сіль, перець.

Моркву і цибулю почистити, нарізати невеликими шматочками і злегка обсмажити на оливковій олії. Баклажан очистити від шкірки, нарізати помідор, перець і часник шматочками і все це додати до моркви. Тушкувати на повільному вогні до готовності овочів, постійно помішуючи. Готові овочі перекласти в іншу ємність, посипати свіжо-меленим перцем і посолити, гарненько збити блендером. Зберігати у холодильнику.

30 липня 2010 | Категорія: Другі страви

Додати коментар
Погода Полтавщини


 чт
31.07
чт
31.07
пт
01.08
пт
01.08
 деньнічденьніч
Хмарність,
Опади




Температура+30 °C+22 °C+30 °C+23 °C
Вітер, м/с2-41-32-42-4
Вологість, мм745746744745
Схід сонця05:1105:13
Захід сонця20:2420:23
Тривалість дня15:1315:10
Останні коментарі


© EXO з регіону 2009 - 2014
Використання публікацій із сайту www.exo.in.ua можливе при умові
зазначення імені автора та джерела запозичення відповідно до
Закону України «Про авторське право і суміжні права» ст.21.
Редакція не несе відповідальності за зміст коментарів, розміщених користувачами сайту.
А також не завжди поділяє погляди авторів публікацій.

Віджет «ЕХО з регіону» на Яндексі