Зачекайте, йде завантаження...

Нік:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль
    Реєстрація


Торт з печінки

0,5 кг печінки (яловичої, курячої або індичої), 3-4 яйця, 250-300 г молока, сіль, перець, сода на кінчику ножа, борошно.

Печінку трохи вимочити в холодній воді. Перемолоти, додати яйця, молоко, сіль, перець, соду на кінчику ножа і борошна, щоб тісто вийшло як на налисники. Добре вимішати. Якщо не вийшло розтерти всі грудочки, нічого страшного. Випекти тонкі налисники, змащуючи сковорідку рослинною олією.

З такої кількості тіста вийде 2 маленьких або 1 великий торт.

Остиглі млинці перемазати майонезом з видавленим часником (за смаком). Можна додати трішки тертої тушкованої морквини (якщо любите).

Добре придавити торт, верх змазати майонезом і прикрасити свіжими овочами, тертим жовтом, солоними горішками.

11 лютого 2011 | Категорія: Перші страви

Додати коментар
Погода Полтавщини


 ср
01.10
ср
01.10
чт
02.10
чт
02.10
 деньнічденьніч
Хмарність,
Опади




Температура+10 °C+10 °C+9 °C+4 °C
Вітер, м/с3-51-30-21-3
Вологість, мм755754756757
Схід сонця06:4206:43
Захід сонця18:2018:18
Тривалість дня11:3811:35
Останні коментарі


© EXO з регіону 2009 - 2014
Використання публікацій із сайту www.exo.in.ua можливе при умові
зазначення імені автора та джерела запозичення відповідно до
Закону України «Про авторське право і суміжні права» ст.21.
Редакція не несе відповідальності за зміст коментарів, розміщених користувачами сайту.
А також не завжди поділяє погляди авторів публікацій.

Віджет «ЕХО з регіону» на Яндексі