Торт з печінки

0,5 кг печінки (яловичої, курячої або індичої), 3-4 яйця, 250-300 г молока, сіль, перець, сода на кінчику ножа, борошно.

Печінку трохи вимочити в холодній воді. Перемолоти, додати яйця, молоко, сіль, перець, соду на кінчику ножа і борошна, щоб тісто вийшло як на налисники. Добре вимішати. Якщо не вийшло розтерти всі грудочки, нічого страшного. Випекти тонкі налисники, змащуючи сковорідку рослинною олією.

З такої кількості тіста вийде 2 маленьких або 1 великий торт.

Остиглі млинці перемазати майонезом з видавленим часником (за смаком). Можна додати трішки тертої тушкованої морквини (якщо любите).

Добре придавити торт, верх змазати майонезом і прикрасити свіжими овочами, тертим жовтом, солоними горішками.

11 лютого 2011 | Категорія: Перші страви

Додати коментар
Loading...
Останні коментарі