Зачекайте, йде завантаження...

Нік:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль
    Реєстрація


Торт з печінки

0,5 кг печінки (яловичої, курячої або індичої), 3-4 яйця, 250-300 г молока, сіль, перець, сода на кінчику ножа, борошно.

Печінку трохи вимочити в холодній воді. Перемолоти, додати яйця, молоко, сіль, перець, соду на кінчику ножа і борошна, щоб тісто вийшло як на налисники. Добре вимішати. Якщо не вийшло розтерти всі грудочки, нічого страшного. Випекти тонкі налисники, змащуючи сковорідку рослинною олією.

З такої кількості тіста вийде 2 маленьких або 1 великий торт.

Остиглі млинці перемазати майонезом з видавленим часником (за смаком). Можна додати трішки тертої тушкованої морквини (якщо любите).

Добре придавити торт, верх змазати майонезом і прикрасити свіжими овочами, тертим жовтом, солоними горішками.

11 лютого 2011 | Категорія: Перші страви

Додати коментар
Погода Полтавщини


 вт
02.09
вт
02.09
ср
03.09
ср
03.09
 деньнічденьніч
Хмарність,
Опади




Температура+25 °C+18 °C+24 °C+18 °C
Вітер, м/с2-42-42-43-5
Вологість, мм747747748749
Схід сонця05:5906:00
Захід сонця19:2319:21
Тривалість дня13:2413:21


© EXO з регіону 2009 - 2014
Використання публікацій із сайту www.exo.in.ua можливе при умові
зазначення імені автора та джерела запозичення відповідно до
Закону України «Про авторське право і суміжні права» ст.21.
Редакція не несе відповідальності за зміст коментарів, розміщених користувачами сайту.
А також не завжди поділяє погляди авторів публікацій.

Віджет «ЕХО з регіону» на Яндексі