Зачекайте, йде завантаження...

Нік:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль
    Реєстрація


Торт з печінки

0,5 кг печінки (яловичої, курячої або індичої), 3-4 яйця, 250-300 г молока, сіль, перець, сода на кінчику ножа, борошно.

Печінку трохи вимочити в холодній воді. Перемолоти, додати яйця, молоко, сіль, перець, соду на кінчику ножа і борошна, щоб тісто вийшло як на налисники. Добре вимішати. Якщо не вийшло розтерти всі грудочки, нічого страшного. Випекти тонкі налисники, змащуючи сковорідку рослинною олією.

З такої кількості тіста вийде 2 маленьких або 1 великий торт.

Остиглі млинці перемазати майонезом з видавленим часником (за смаком). Можна додати трішки тертої тушкованої морквини (якщо любите).

Добре придавити торт, верх змазати майонезом і прикрасити свіжими овочами, тертим жовтом, солоними горішками.

11 лютого 2011 | Категорія: Перші страви

Додати коментар
Погода Полтавщини


 вт
21.10
вт
21.10
ср
22.10
ср
22.10
 деньнічденьніч
Хмарність,
Опади




Температура+12 °C+11 °C+12 °C+9 °C
Вітер, м/с4-62-41-32-4
Вологість, мм740740742741
Схід сонця07:1307:14
Захід сонця17:3917:37
Тривалість дня10:2610:23
Останні коментарі


© EXO з регіону 2009 - 2014
Використання публікацій із сайту www.exo.in.ua можливе при умові
зазначення імені автора та джерела запозичення відповідно до
Закону України «Про авторське право і суміжні права» ст.21.
Редакція не несе відповідальності за зміст коментарів, розміщених користувачами сайту.
А також не завжди поділяє погляди авторів публікацій.

Віджет «ЕХО з регіону» на Яндексі