Вхід | Реєстрація

Ворскла представила новачків    

 

Полтавська Ворскла офіційно представила громадськості новачків, які влилися в колектив на початку року.
 
Склад команди поповнився трьома футболістами. Відтепер за полтавську команду будуть виступати 21-річний захисник маріупольського "Іллічівця" Артур Западня, 20-річний центральний хавбек з «Олександрії» Михайло Козак (з обома гравцями підписано контракти за схемою "1+1") та 21-річний Євген Буднік (права на нього належать харківському "Металісту", виступатиме на правах оренди до літа).
 
Микола Павлов (головний тренер Ворскли):
- За той час, який я працюю тут, такого хорошого поля у нас ще не було. Це велика заслуга робітників стадіону, яким я за це дуже вдячний. Футболісти, які до нас прийшли 1990-91 років народження. У них великі амбіції та потенціал, які в майбутньому повинні їм допомогти скласти хорошу конкуренцію гравцям основного складу. На мою думку вони принесуть користь нашій команді. 
Михайло Козак – універсал, який може зіграти і під нападником, і нападником, і зліва та справа півзахисту. Тому у нього шансів потрапити до основи більші ніж у гравців лише певної позиції. Є великі шанси того, що він зможе дебютувати вже в неділю.
Артур Западня буде складати конкуренцію Селіну, який наприкінці минулого року грав не завжди так, як мені хотілося. Євген Буднік повинен покращити наш напад. Якщо з ним трапиться теж саме, що з Куріловим та Селіним, я буду радіти цьому. Буднік, як і Козак, може грати на різних позиціях.
Безус та Янузі мають довгострокові контракти. Роман жодного разу не говорив, що йому у нас погано і він хоче піти, але якщо нам надійде пропозиція від більш сильнішого клубу, в якому він зміг би заграти і в нас, як говорив Ринат Ахметов, не витримають нерви - тримати ми його не будемо.
Головний наш трансфер сезону - це штучне поле. Ми не тільки плануємо постелити газон, а й встановити трибуни, щоб там могли грати дублюючий склад та юнацькі команди. Крім того, було багато нарікань на роботу з вболівальниками. Відкриття фан-магазину - це перший крок у вирішення цієї проблеми.
 
Дмитро Яворський (генеральний директор клубу):
- Незважаючи на не дуже добрі погодні умови працівниками стадіону була зроблена колосальна робота для того, що підготувати стадіон до початку матчів. Погода змінюється, але газон у нас в хорошому стані. Вже кілька днів команда тренується на нашому стадіоні. Весь сніг з трибун вже вивезли, тривають останні приготування до відкриття фан-магазину, який буде працювати вже з неділі (офіційне відкриття відбудеться наступного дня).
Олег ДУБИНА
(фото - автора)
Поділитися:
3 березня 2012, 12:58 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 2988
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації