Вхід | Реєстрація

Порнотеатр чи стриптиз-бар - що краще?    

Я ніколи в житті не бував у місцях скупчення голих людей. Хоча ні, скупчення голих дядьків бачив багато разів - у душах там та різних перевдягальнях, а от дівок - ні. Кілька місяців тому ця несправедливість була виправлена: я переступив поріг порнотеатру "Мулен Руж".

Порнотеатр - це такий клюб, у якому на сцені замість жлоба з "Ямахою" крутяться люди (переважно леді) і з радістю демонструють глядачам свої дітородні органи. Дядечко на вході пообіцяв, що буде й "ріал факінг" - тобто справжній статевий акт. Трохи пізніше (після того, як ми розплатилися) той самий дядечко попередив: "Ноу мастурбейшн". Квитки були вже придбані, тому замість розвернутися і піти довелося змиритися з забороною і зайти всередину.

В приміщенні меншому за найменший сільський клуб на невеличкій сцені танцювала гола дівка. Після неї протягом години з’являлися різні дами, і в їх виступах було дещо спільне: на сцену вони виходили одягнутими, а сходили повністю голими. Одна з артисток дивувала тим, що витягувала з... ну... з цього... з цієї... звідти довгу-довгу красиву-красиву стрічку і пропонувала добровольцям допомогти у цій справі. Інша пригощала глядачів бананом, затиснутим в тому самому місці, звідки її колега витягувала стрічку. Інші теж робили щось прикольне, але я вже забув що. Обіцяний ріал факінг теж був - цим займалася молоденька парочка, котра кілька хвилин займалася оральними... е-е-е... ласками, чи як його назвати, а потім перейшла до коїтусу врізних позах.

В порнотеатрі мені не сподобалось. По-перше, майже всі театральні акторки були негарними: і тілами, і обличчями. По-друге, танцювали вони хєрово, а ріал факінгом займалися без ніякого ентузіазму. По-третє, сиділи ми далеченько і погано було видно деталі.

На виході чувак каже: "Приходьте ще." - Дякую. Більше не прийдемо.

А от минулої суботи судьба-злодєйка запхала мене до стрип-клубу.

На сцені танцювала гарна одягнута дівка. Одягнута в труси, ліфчик і відкриту сукню. На сцені поряд з баришнею стояв мотоцикл. Спершись на нього, вона рухалася так, наче трусів немає, зате є дядько.  Дівчата і хлопці на сцені змінюють одне одного, але ніхто не роздягається. Змусити будь-кого з них роздягнутися зовсім неважко: слід замовити персональний танець. Тоді компанію (чи самого, якщо сам) всадять за стіл і вподобана стриптизерка чи стриптизер покажуть, чим вони парубкують (дівують). В кінці персонального танцю на столі танцівниця (чи танцор) залишається повністю голою, лише ніби сором’язливо прикриває рукою (якщо дядько - хусткою) те, що є найдорожче у дівчини (фраєра).

Тож вийшло так, що з усіх сторін навколо нас танцювали напівоголені або зовсім голі дівчата й хлопці. Танцюють - просто щелепа відвалюється. Остаточно щелепу заклинило, коли побачив, як хвацько стриптизер скрутив сальто на столі розміром метр-на-метр. Усі стриптизерки в цьому кабаці неймовірно красиві, стриптизери - теж. Прекрасні обличчя, пласкі животи, гарні ноги, у хлопців - м’язи, у дівчат - груди. Виявляється, дуже приємно знаходитися в такому товаристві. Пізніше знайома оголосила, що у всіх стриптизерок цицьки були силіконові. Задумавшись над цією проблемою, роблю висновок: силікон нічим не гірший за жир з кров’ю і залозами (природний наповнювач для цицьки).

Запхнувши стриптизерці по купюрі в труси і між грудей, з почуттям виконаного обов’язку покидаю клуб. Колись неодмінно треба буде завітати ще і таки замовити персональний танець.

 

А що вам більше подобається - порнотеатр чи стрип-клуб? Куди б ви сходили? Як називаєте людей, котрі відвідують подібні заклади?

Поділитися:
24 червня 2011, 01:23 | Блог: Блог Миколи Гузченка | Переглядів: 7607
Автор: Микола Гузченко
Кількість записів: 45

Обережно!!! Перегляд блогу небезпечний для ваших хромосом!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації