Вхід | Реєстрація

Все занадто прогнозовано    

 

«Колос» (Кобеляки) – «Темп» (Градизьк) 0:2 (0:1) 
10.7.2011. Кобеляки. Стадіон «Колос». 26с. 200 глядачів. Оцінка поля – 3. 
Судді: С.Ляшенко, Ю.Надутік, Б.Надутік (всі – ІІ категорія, Миргород) 
Кобеляки: Подорожній, Гудорлава, Рєдчиц(к), Волочай (Красноплахтич, 86), Колінько, Бажан (Борзовець, 79), Калюжний (Скрипкін, 66), Пищита (Смирнов, 86), Немченко, Постольник (Демченко, 86), Кухта 
Головний тренер: О.Янковський 
Градизьк: Поляков, Дичко, Мироненко(к), Олександр Ларіонов (Богиня, 46), Пономарьов, Мірошниченко(Скляренко, 46), Безверхий, Смирнов (Олексій Ларіонов, 70), Костиренко (Стильник, 75), Зав’ялов (Крупко, 46), Костенко(Павлик, 58) 
Головний тренер: А.Диндіков 
Голи: Костенко (32, пен.), Павлик (87) 
Попередження: Бажан (24) – Скляренко (60), Стильник (90) 
Молодіжні склади: 2:1 
 
В Кобеляках місцевий «Колос» завершив перше коло обласного чемпіонату черговою поразкою. На цей раз кривдниками кобелячан став лідер чемпіонату – «Темп» з Градизька. 
 
Останній матчі кобеляцька команда «Колос» зіграла м’яко кажучи «жахливо». 1:7 з Глобино, 0:6 від Пирятина та Гребінки та мінімальна домашня перемога над «Молоддю» - ось таки «веселий» доробок кобеляцької команди за останні матчі. 
У «Темпа» справи йшли набагато краще. В минулому турі були розірвані резервісти «Ворскли» 6:1, а до цього були переможені «Лубни» (4:0), «Псел» (2:1) та зіньківський «Колос» (2:0). 
В результаті команда з Градизька - лідер чемпіонату. 
Перші двадцять хвилин гри команди приглядалися одна до одної. Хоча «Колос» - внизу турнірної таблиці, погода дещо знівелювала рівень команд. На полі панувала силова боротьба з великою кількістю браку. 
«Темп» володів значною територіальною перевагою (приблизно 70 на 40), але перевтілити їх в забиті голи ніяк не вдавалося. Але це тривало не вічно. 
На 32 хвилині гравець господарів Олексій Колінько у власній штрафній сфолив на Василі Костенко. Сам постраждалий відкрив рахунок в матчі, реалізувавши одинадцятиметровий. 
За весь перший тайм «Колос» створив лише один справжній небезпечний момент. На 41 хвилині одноклубники вивели на побачення віч-на-віч з кіпером гостей Антона Кухту, проте нападник кобеляцької команди реалізувати свій момент так і не зміг. М’яч після його «парашуту» попрямував повз ворота. 
В перші 45-хвилинці «Темп» практично закрив господарів на своїх половині поля. Особливо активним був лівий фланг, де атаки гостей розганяв Юрій Безверхий. Весь матч за ним наглядав захисник «Колоса» Едуард Гулорда. Дуелі між ними в більшості закінчувалися перемогою першого. 
Ще одним протистоянням матчу можна назвати дуель нападника господарів Антона Кухти та відомого в Україні центрального захисника «Темпа», колишнього гравця «Ворскли», бронзового призера чемпіонату України сезону 1996/97 років Володимира Дичка. Як не як, а досвід – велика справа. Захисник гостей весь матч не давав вільно розгулятися кременчуцькому нападнику кобелячан, не раз рятуючи свою команду від неприємностей. 
Другий тайм став продовженням першого. «Темп» дещо збавив обороти, проте тривав гру під своїм контролем. Вже під завісу зустрічі гості забили вдруге. Відзначився Юрій Павлик, який в другому таймі замінив Костенка. 
Підсумковий рахунок матчу – 0:2 – все прогнозовано. 
Дещо змазало підсумковий успіх «Темпу» травма одного з його провідних гравців – Сергій Зав’ялова, через яку він не зміг продовжити гру. Вердикт лікарів – відрив акроміального відростка ключиці. Залишається побажати йому скорішого видужання. 
І ще одне. Як зазначено в офіційному протоколі : «Представником команди «Колос» поданий протест з приводу участі матчі гравців команди «Темп» Смірнова Кирила , Павлика Юрія та Полякова Арсенія». Представники кобеляцького «Колоса» знову взялись за «старе». Все як завжди… 
Олег Дубина
Поділитися:
11 липня 2011, 00:55 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 1826
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації