Вхід | Реєстрація

Кобеляцька міська рада звернулась за допомогою...    

В лютому 2015 року Кобеляцька міська рада звернулася за допомогою до німецького міста-побратима Зінген щодо надання фінансової та матеріальної допомоги для сімей учасників АТО, членів їх родин, які потребують такої підтримки. У зверненні:  Дорогі друзі! Нещодавно ми отримали від Вас пропозицію отримати допомогу від мешканців Зінгена та влади нашого дружнього міста-партнера. Вікторія Мироненко зв’язалась з Кобеляцькою міською радою і розповіла, що німецька сторона бажає допомогти в скрутний час кобелячанам, як частині України. У час, коли тривають бойові дії в країні та весь народ відбивається від російської агресії, ми не можемо відмовитись від пропозицій дружньої допомоги. Тому надсилаємо цей лист з пропозиціями Кобеляцької міської ради щодо напрямків фінансової допомоги від міста-побратима Зінген (Німеччина).

1. Пораненим в зоні бойових дій АТО бійцям, які повернулися та потребують такої допомоги: медикаменти; реабілітація; харчування;  протезування; лікування.
2. Допомога дітям та сім’ям військовослужбовців учасників АТО на такі цілі:
- харчування;
- оплату за дитячі садки;
- одяг та лікування.
3. Допомога тимчасово переміщеним громадянам із зони АТО:
- оплата за тимчасове проживання та харчування переміщених осіб в Кобеляках;
- одяг, лікування.
4. Поліпшення житлово-побутових умов сім’ям учасників АТО на:
- ремонти житла;
- водогонів;
- водовідведення;
- газопостачання;
- оплату тимчасово вийнятого житла;
- харчування дітей в школах.
5. Допомога на харчування багатодітних та малозабезпечених сімей в школах.
6. На проведення комплексних заходів в місті для подолання проблем сімей тимчасово переміщених та військовослужбовців АТО.
7. На забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей військовослужбовців в спеціальних закладах в теплий період року під час шкільних канікул.

Поділитися:
19 лютого 2015, 10:12 | Блог: nigil novi sub soli | Переглядів: 3969
Автор: alexisyp
Кількість записів: 8

Коментарі до цього запису заборонено автором
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації