Вхід | Реєстрація

Невідомщена і зраджена Небесна Сотня. До дня пам’яті 20 лютого    

Лютий 2014. Сльози, біль, страх, смерть…Загиблі Герої. Небесна сотня!

2015, 2016, 2017, 2018…Чотири роки, а ніби це було вчора.

Чотири! Чотири роки минуло з днів цієї трагедії, цього злочину. Їх імена викарбувані на камені і навічно – у скрижалях нашої пам'яті. Небесна Сотня – це символ нашої надії і нашого майбутнього.

Нескінченно соромно напередодні річниці вшанування пам'яті нескорених синів української нації у черговий раз підводити підсумки. Де слідство? Де покарані? Де правда? Чи добилися ми того, за що вони віддали свої життя? Чи помстилися ми за їх невинну жертву?

Ні. Ми лише звели на п'єдестал тих, хто ганьбить їх пам'ять, своїми руками віддали владу тим, хто використав наш Майдан у своїх інтересах.

Щороку у грудні ми відзначаємо День Свободи і Гідності. Та справедливості для тих, хто поклав своє життя у цій боротьбі, немає ще й досі. Озираючись на пройдені роки з моменту трагедії, вже не постає питання  "Коли будуть покарані винні?". Все частіше постає питання: "Чому не були й не будуть покарані винні?".

Напевне, тому що розслідування контролюються тими, хто ці злочини коїв? Сьогодні з'являється безліч свідчень і доказів – фейкових та справжніх щодо тих подій, безліч свідків, учасників та очевидців. Проте усі п'ять тисяч томів справ Майдану, скидається, що існують лише на словах задля політики та ЗМІ. Протягом чотирьох років Генеральна прокуратора всім підозрюваним оголошує підозру, декого, навіть, затримує, але нікого не садить. Наразі за гратами опинилася лише одна людина, триває суд ще над кількома беркутівцями, але чи вони стріляли, чи ні – ніхто не знає. Проте саме вони і той, засуджений стануть цапами-відбувайлами. Ті, хто реально винний, хто віддавав накази, не постраждають. Бо, а) вони при владі; б) головні підозрювані вже далеко за кордоном. Саме для цього і триває ця імітація судової діяльності та затягування часу. Для чого?

А нумо, подивімося на нашу судову реформу. Генеральна Прокуратура більше не має повноважень слідства. Вона доводить до кінця вже відкриті провадження, окрім тих, що стосуються держпосадовців категорії "А" – ними відатиме НАБУ. У штаті НАБУ всього 200 детективів, що вже займаються боротьбою з корупцією, і спадок ГПУ об'ємом у 20 тисяч справ для Бюро не підйомний. Друга частина справ Майдану має перейти до відомства ДБР, яке фактично ще не функціонує. І, увага: відтепер термін досудового слідства, згідно славнозвісній "поправці Лозового", обмежується 12 місяцями. Правда, вступає вона в дію лише у березні, тобто у слідчих ДБР і НАБУ є ще місяць, аби знайти винних. І можна було б продовжити повноваження ГПУ, якнайменше доти, доки ДБР не буде функціонувати повноцінно, бо ще рік тому було відомо про ймовірність такого розвитку подій. Але ж ні. Потрібно гаяти час.

Тож історія про грузинських снайперів, яка раніше віддавала конспірологією, сьогодні набирає більшої достеменності. Те саме можна сказати і про заяви дещо одіозних діячів на кшталт Ірми Крат, які чути все частіше, і діаметрально протилежні офіційній версії слідства: "тоді, 19 лютого стріляли в обидва боки". Як би хто не відносився до епатажної постаті Міхаела Саакашвілі, але саме він 13 лютого мусив давати свідчення у суді на підтвердження чи спростування цієї версії, і розказати, чи були на Майдані наймані грузинські снайпери. Але ж 12 лютого, прямісінько напередодні, руками СБУ його було депортовано з країни. Збіг? Чому не можна було це зробити 14 лютого? Очевидно, що конче потрібно було встигнути до суду, і  документальні підстави для депортації збиралися поспіхом, в останній момент.

            Такий гучний резонанс із відволіканням уваги на незначні деталі, типу вимог Грузії до України екстрадувати Саакашвілі, чи його рахунок у київському ресторані, є тонкою політичною грою. На меті – приховування значних деталей, які після стількох років можуть висвітлити багато темних плям у картині Майдану. Дуже брудних плям для нинішнього правлячого ешелону…Раптово можуть змінитися відповіді на запитання: чи Майдан зібрався через те, що побили студентів? Чи студентів побили для того, аби  зібрався Майдан? Їх били на камери, а потім транслювали це по всіх телеканалах, підбурюючи людей на емоції. На Банковій страшне побиття відбулося через дії провокаторів. І так далі…і так далі. Ретельно спланований сценарій повалення старого режиму і зміни його на сьогоднішній.

            Революція Гідності – для людей…

            Переворот нашими руками – для олігархів…

Поділитися:
19 лютого 2018, 14:39 | Блог: Аналітичний дворік | Переглядів: 3404
Автор: dvorikmisha
Кількість записів: 39

Спроби аналітичного тлумачення та висновків щодо подій, що відбуваються в Україні та в світі.


1. Maksym / 19 лютого 2018, 19:43
всюди зрада і обман.
Громодяне! крадіть один в одного! лупіть лозиною дітей!пийте все що горить, поки це не зробила злочинна влада! іншого виходу немає.
2. Гнатович / 19 лютого 2018, 20:14
======Раптово можуть змінитися відповіді на запитання: чи Майдан зібрався через те, що побили студентів? Чи студентів побили для того, аби зібрався Майдан? Їх били на камери, а потім транслювали це по всіх телеканалах, підбурюючи людей на емоції.========

====Переворот нашими руками – для олігархів…=====

Опаньки...Раздуплился... Неужели для понимания этих простых истин потребовалось 3 года? ААААААААА)))
3. Adekvatov / 19 лютого 2018, 21:02
2.Гнатович
«Раздуплился... Неужели для понимания этих простых истин потребовалось 3 года? ААААААААА)))»

Невже у пришелепуватих мозги зашевелились? Аж не віриться. Сьогодні с декількома спілкувався так здалося, що ще в кастрблях і знімати їх не збираються. Деякі із них бачили виступ Азарова і дуже дивувалися, казали: ти чув, що це Азіров придумав? Таке меле, що й в кастрюлі не влазить. Ну тепер нехай в ЕХО почитають. Ехові вони трішки вірять, ще в агенти Путіна не записали. Посилання на www.youtube.com
4. Adekvatov / 19 лютого 2018, 21:10
Тю, блін, роздивився, а воно блог. Точно агенти Кремля. Ось адмін видалить. Катрюлі цьому не повірять.
5. Beri Mor / 19 лютого 2018, 22:09
2.Гнатович
«транслювали це по всіх телеканалах, підбурюючи людей на емоції.==»

При чому тут емоції,банальне БАБЛО та гарантія безкарності за злочини зробили майдан.Чи й досі хтось вірить,що народ,який боявся навіть косо глянути на правоохоронця,раптом почав убивати та палити «беркутівців» з ненавистю,якій позаздрять маньяки?Що було у тій владі гіршим,ніж у теперішній?Та зараз в рази гірша ситуація,але ніхто не "майданує".Чому?
6. don / 19 лютого 2018, 22:16
5.Beri Mor
«Що було у тій владі гіршим,ніж у теперішній?»

Той ходив срати на золотий унітаз, а цей такого не допускає

Змінено 19.02.2018, 22:17
7. Beri Mor / 19 лютого 2018, 22:20
6.don
«Той ходив срати на золотий унітаз, а цей»

на людей.
8. Гнатович / 20 лютого 2018, 00:18
7.Beri Mor
«6.don
«Той ходив срати на золотий унітаз, а цей»

на людей»

И золотой батон, между прочим, куда-то замутырили))
9. Гнатович / 20 лютого 2018, 00:26
4.Adekvatov
«. Adekvatov /»

Интересная (но предсказуемая) информация:

Пациенту с деменцией сделали эвтаназию, хотя он сам вовсе не хотел умирать.
В Бельгии разгорается скандал в связи с эвтаназией пациента, страдающего деменцией, сообщает Daily Mail. Мужчина, имя которого не называется, не мог самостоятельно попросить власти о смерти, и за него это сделали любящие родственники.
__________________________________________________
Удивляюсь, как это Уляна Супрун не протащила эвтаназию на украине? Наверное, пока справляются посредством других реформ
10. Adekvatov / 20 лютого 2018, 07:58
9.Гнатович
«
Пациенту с деменцией сделали эвтаназию, хотя он сам вовсе не хотел умирать.»

Ну так это у нас уже реально происходит. Только пациенты не подозревают о своем диагнозе и они не госпитализированы. Сама же процедура эвтаназии имеет кодовое название "АТО". А когда примут закон, то тогда пойдут в расход старики и конечно же будут и такие случаи. Но сейчас намного важнее утилизировать буйных пассионариев.
11. Седой / 20 лютого 2018, 20:34
В подтверждение: За прошлый год численность населения Украины уменьшилась на 198 100 человек. Об этом сообщается на официальном сайте Государственной службы статистики Украины. Сотня туда, сотня туда - для ваших вождей даже не пыль. А сотню жалко любую, как впрочем и одного человека. Царствие им небесное...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації