Вхід | Реєстрація

Повторне звернення до голови Новосанжарської районної ради з приводу благодійних внесків в Новосанжарській ЦРЛ і відповідь на попереднє звернення.    

Голові Новосанжарської

районної ради

Супруну Геннадію Івановичу

 

Вісича Володимира Івановича

  

Відкрите звернення

 

У Вашій відповіді №01-26/3 від 20.02.1018 року на моє звернення від 31.01.2018 року було вперто проігнороване моє прохання з приводу організації збору благодійної допомоги безпосередньо на рахунки Новосанжарської ЦРЛ,  а не як зараз - через Благодійне товариство «Ваше здоров’я» - лікарняна каса.

Благодійним товариством «Ваше здоров’я»- лікарняна каса було зібрано «внесків і пожертв від фізичних та юридичних осіб» в Новосанжарській ЦРЛ:

- у 2015 році – 385 528,5 грн., а надано благодійної допомоги Новосанжарській ЦРЛ за цей період 318 627, 10 грн., тобто на 66 901,4 грн. менше.

- у 2016 році 502 136,5 грн.,  а надано благодійної допомоги Новосанжарській ЦРЛ за цей період 419 241,12 грн., тобто на 82 895,38 грн. менше.

- у 2017 році 445 568 грн.,  а надано благодійної допомоги Новосанжарській ЦРЛ за цей період 356 472,39 грн., тобто на 89 095,61 грн. менше.

Тобто по причині того, що благодійна допомога збиралася безпосередньо через БТ «Ваше здоров’я» - лікарняна каса Новосанжарська ЦРЛ за останні 3 роки недоотримала коштів на суму  238 790,39 грн.

В чергове звертаю вашу увагу на той факт, що ці кошти збиралися в робочий час безпосередньо працівниками Новосанжарської ЦРЛ які, нібито,  є  учасниками вказаного вище Благодійного товариства.

Виходячи з вищевикладеного, вдруге ПРОШУ в найкоротші терміни вирішити проблему з збором благодійних внесків безпосередньо на рахунки Новосанжарської ЦРЛ.

Про прийняті з цього  приводу міри прохаю повідомити письмово на мою домашню адресу

 

З повагою,         

В.І.Вісич

27 лютого 2018 року

 

P. s. Як і обіцяв публікую відповідь голови Новосанжарської районної ради Супруна Г. І. на  попереднє звернення батька.

Додатково:

Згідно декларації головного лікаря Новосанжарської ЦРЛ Гирі О.В. заробітна плата за 2016 рік складає - 197873 грн.

Згідно декларації головного лікаря Новосанжарського ПМСД Яковенка О.В. заробітна плата за 2016 рік складає - 103432 грн.,

Питання про те чому у 2016 році в Ольги Василівни зарплата майже у 2 рази вища. чим у Олега Володимировича  можна вважати риторичним. Хто краще прислужується той отримує більше, а хто працює - менше. 

Цікаво хоч на цей рік при заключенні нових контрактів у грудні 2017 року районне керівництво додумалося хоч трохи зменшити апетити Ольги Василівни? Чи її зарплата на недоцінансування районної медицини не впливає?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися:
26 лютого 2018, 19:21 | Блог: Про ВСЕ! | Переглядів: 5738
Автор: vov
Кількість записів: 15



1. skarm / 28 лютого 2018, 23:46
Новосанжарська лікарня не одинока, такі самі «касси» процвітають і в Полтаві та Кременчуці, а гроші з них по ланцюжку ідуть окремим особам в облраду а потім і вище.
2. Vlada82 / 1 березня 2018, 11:36
Якшо Вісичі упевнені, шо в райлікарні є страшні порушення, чому звертаються тільки до Супруна і через "ЕХО Кобеляк"? Варто звернутися до правоохоронців і оприлюднити це звернення у «Світлиці» шоб увесь район знав, але чогось не оприлюднюють. Чому? Я запитувала про це в Олександра Вісича, але він уникає прямої відповіді. Значить, шось тут не так, банальний популізм. Блейфують хлопці.
3. vov / 1 березня 2018, 12:30
Не переживайте, до правоохоронців вже звернулися. Чекаємо на результати. Щодо "Світлиці": чекаємо відповіді від ЦРЛ з переліком платних послуг, які надає лікарня...

Подивимося чи хоч це надрукують...

Змінено 01.03.2018, 12:33
4. ukr2017 / 1 березня 2018, 17:55
Яковенко і тієї зарплати не заслуговує,а благодійник Вісича Супрун нікого не лікує і отримує зарплату як головний лікар.Чому ж Ви з батьком не приходили на сесію, коли звітувались за використання цих коштів і Програми і не поставили запитання депутатам, Супруну, а не тут в суху....популізмом займаєтесь.Нас уже накриває епідемія корі, туберкульозу, вакцин не має, держава і місцеві керівники коштів не дають,то за який .. воно все існуватиме. лікарі із-за таких популістів-активістів, тікають за кордон. скоро всіх на..вилікують
5. ЛУНА / 1 березня 2018, 18:29
4.ukr2017
«.Нас уже накриває епідемія корі, туберкульозу, вакцин не має, держава і місцеві керівники коштів не дають,то за який .. воно все існуватиме. лікарі із-за таких популістів-активістів, тікають за кордон. скоро всіх на..вилікують»

Вот здесь трудно не согласится .Укр2017 прав как никогда.
6. vov / 1 березня 2018, 18:42
4.ukr2017
«Яковенко і тієї зарплати не заслуговує,»


Тобто Гиря заслуговує? Я так розумію?
7. vov / 1 березня 2018, 19:15
Читайте уважно звернення. Розмова йде про те, щоб благодійні платити безпосередньо на рахунки лікарні, як і обіцяв зробити Супрун. Навіть у своїй відповіді цю тему він вперто обходить. Вже б написав. що нічого робити не буде і за свої слова не відповідає, а так вдруге доводиться про це писати.

А коментарі "Борьких ботів" направленні тільки на одне. щоб і далі діяла корупційна схема, щоб «благодійні» кошти йшли в карман Зозулі, Гирі, Лисаку і далі на верх, як написав " skarm".

Благодійна організація ОФІЦІЙНО має право 20 % зібраних коштів витрачати на власні потреби. Тобто лікарня недоотримує значні суми коштів, які можна витратити на лікарство (для прикладу вакцини). Та й контролювати витрати коштів. які йдуть безпосередньо на рахунки лікарні простіше.

Чому не задавали питання на сесії? Батько підіймав це і інші питання по лікарні не раз, в тому числі і на сесії, і на комісії. На одній з останіх на пряме запитання батька Гиря О.В. так і сказала, що відповідати не буде... За неї потім Супрун відповідав. Депутати проти неї і пікнути бояться, всі ж до лікарні ходять. Знають що як потрібно допомогти може. Яковенко не такий, тому " і тієї зарплати не заслуговує"))) Скільки ще їм про це говорити потрібно? Тим більше, що всі рішення в нас на сесіях одноголосно приймаються і жодної опозиції (хоч там, формально, не лише "Батьківщина") не має.

І на останок. Не прикривайтеся в коментарях лікарями. Їм від цієї схеми з благодійними нічого не перепадає. Зрозуміло, що не від цього вони за кордон тікають, а із-за недолугої політики держави ва цій галузі і таких горе-керівників, як Ольга Василіна. Чи Вам нагадати скільки лікарів звільнилося за час «правління» Гирею в ЦРЛ? Серед них і місцеві були. А потім всім районом на квартиру для лікарів кошти збираємо, в той час як ПМСД, яка створена при Гирі фактично з нуля проблеми з житлом для лікарів не менші.
8. Pravdorub / 1 березня 2018, 19:34
4.ukr2017
«Нас уже накриває епідемія корі, туберкульозу, вакцин не має»

Вакцина була, поки її не забрали на інші райони... бо в Санжарах, наскільки мені відомо, дуже багато відмовнивників від даних вакцин.
а тепер, коли смажений півень в дупу дзьобнув, усім вакцинації треба.
9. Adekvatov / 1 березня 2018, 20:17
Як люди не поймуть, що вони своїм майданом запустили процес знищення України і українців. Вже пізно пити Боржомі. Нас нищитимуть поки не знищать. Розрулити цю ситуацію нікому. У нас немає національної еліти а сам народ ні на що нездатний, він як тупі вівці.
10. vov / 1 березня 2018, 20:52
9.Adekvatov
«Як люди не поймуть, що вони своїм майданом запустили процес знищення України і українців. Вже пізно пити Боржомі. Нас нищитимуть поки не знищать. Розрулити цю ситуацію нікому. У нас немає національної еліти а сам народ ні на що нездатний, він як тупі вівці.»


Він був запущений давно і після Майдану не припинився. Так буде точніше.

Хто сюди не приходив, під яким прапором, всі потроху (хто більше, хто менше то вже питання до істориків) експлаутували і знищували...Народ нікому не був потрібен.

З іншої сторони ми самі винні, раз дозволяли і дозволяємо це робити. В людей навіть немає бажання контролювати роботу керівників навіть на місцевому рівні. що вже говорити про рівні вище. От ці керівники потроху зажиратися починають і втрачають землю під ногами.

"Спасение утопающих - дело рук самих утопающих". Це вже пора зрозуміти. Але з іншої сторони існувати ізольовано від інших держав ми не можемо, тому потрібно тримати баланс. А в нас вже майже 27 років гойдалки то в одну сторону, то в іншу...
11. Adekvatov / 1 березня 2018, 21:15
10.vov
«Він був запущений давно і після Майдану не припинився. Так буде точніше.»

Так буде точніше. Але до майдану, ще можна було піти іншим шляхом, якби у нас були адекватні керівники, які б думали не про власну кишеню, а про державу і народ. Зараз вже нічого зробити не можна. Як писала Тетяна Монтян: Государство Украина было уничтожено на майдане.
10.vov
«З іншої сторони ми самі винні, раз дозволяли і дозволяємо це робити»

Ясна річь - ворогів треба шукати у дзеркалі.
12. vov / 1 березня 2018, 21:55
11.Adekvatov
«Так буде точніше. Але до майдану, ще можна було піти іншим шляхом, якби у нас були адекватні керівники, які б думали не про власну кишеню, а про державу і народ. Зараз вже нічого зробити не можна. Як писала Тетяна Монтян: Государство Украина было уничтожено на майдане.»


Все ще можна виправити. Потрібне лише бажання хоча б 5 частини населення.
13. Dana77 / 2 березня 2018, 11:12
Наче правильно пишуть і vov, і Adekvatov, але в мене одне запитання (конкретно до vovа): чого у 2014-му щотижня в Санжарах був майдан, куди насильно витягували керівників звітувати (хоч це було зовсім незаконно) і не чекали ні сесій, ні апаратних РДА, а тепер кричите на сайтах про неподобства, а на жоден майдан не вийшли. Отам і спитали б і в Супруна, і в Бульбахи, чого порядок не наводять. А заодно і Реку можна послухати і багато чого спитати. Холоду боїтесь чи ніхто вже не проплачує "революцію гідності"?
І ще одне. Дивилася по телевізору, як в суді Турчинов свідчив проти Януковича. Заявив, шо на момент втечі Януковича економіка України була "нижче плінтуса". А тепер, значить, піднялася. Але згадаймо, який на момент втечі Януковича був курс долара і яка була ціна на газ. У мене запитання до розумних людей: як таке може бути, шо при «лежачій» економіці долар 8 грн., а при зростаючій 28. І хто призначав головою НБУ Гонтарєву, яка успішно «опустила» долар? Ну точно ж не Янукович. Так хто тоді відповідатиме за цей бардак?
Я не політик, але думаю, шо коли почнемо шукати прямі й чесні відповіді на ці запитання, тоді знайдеться не 5, а 25 відсотків населення, які змусять владу працювати для народу, а не для свого кармана. А поки шо ми тільки наблюдаємо, як до Реки приїздить телебачення і він піариться, як живе і яким є гарним депутатом та як багато зробив для Санжар. А скільки вкрав - не каже. Побачите, шо він задекларує в цьому році, скільки своїх мільйонів тикне під носа виборцям. А ви до Гирі причепилися.
14. vov / 2 березня 2018, 11:20
13.Dana77
« а на жоден майдан не вийшли.»

А що після 2014 року в Санжарах якісь Майдани були? І друге, зустрічне питання, хоч якийсь ефект від тих звітувань на майдані у 2014 році був?) Всі, хто сидів у 2014 році у своїх кріслах і зараз сидять. Максимум це Левицького і Шовкопляса прибрали та Зінченко трохи загрався і своєї посади позбувся.

В даному конкретному випадку питання якраз до Супруна: раз сказав - хай виконує...

Змінено 02.03.2018, 11:29
15. Dana77 / 2 березня 2018, 11:27
Так я ж і кажу, шо ніяких майданів чомусь не було. А мабуть вже треба виходити і тягти за барки того ж Супруна, хай прилюдно скаже, шо зробив для району, і не доведеться тоді ждати його відписок.
16. Гнатович / 2 березня 2018, 11:42
13.Dana77
«а тепер кричите на сайтах про неподобства, а на жоден майдан не вийшли.»

Весьма, весьма слушнэ замечание!))

15.Dana77
«Так я ж і кажу, шо ніяких майданів чомусь не було. А мабуть вже треба виходити»


Любые майданы и революции происходят вследствие финансовых вливаний и в пользу исключительно! инвесторов.

А вот к местным революционэрам-майданщикам счет бы следовало предъявить за их здобуткы
17. vov / 2 березня 2018, 15:10
15.Dana77
«Так я ж і кажу, шо ніяких майданів чомусь не було. А мабуть вже треба виходити і тягти за барки того ж Супруна, хай прилюдно скаже, шо зробив для району, і не доведеться тоді ждати його відписок.»


Так тягніть. Я Вам що заважаю?)

Змінено 02.03.2018, 15:16
18. Dana77 / 2 березня 2018, 19:21
Чомусь упевнена, шо ви станете на його захист і почнете з батьком переслідувати неугодних, як це було у 2014 р.
19. vov / 2 березня 2018, 19:27
18.Dana77
«Чомусь упевнена, шо ви станете на його захист і почнете з батьком переслідувати неугодних, як це було у 2014 р.»


Кого конкретно під «неугодними» Ви мавєте на увазі?
20. antibloger / 3 березня 2018, 08:38
19.vov
«18.Dana77
«Чомусь упевнена, шо ви станете на його захист і почнете з батьком переслідувати неугодних, як це було у 2014 р.»

Кого конкретно під «неугодними» Ви мавєте на увазі?»


Саша ти або клеїш дурня, або дійсно не доганяєш (що значно гірше)! Почитай статтю в «Ехо» "У люстраторів будуть стріляти" (дочитай повністю), розпитай у батька як три десятки активістів готіли звільнити Гирю, про «десант» у Судівку - агітувати проти Федоренка, ще запитай як хотіли поновити взяточника Трохимчука, звільнивши Бовкуна - і таких прикладів я можу навести тобі безліч !!!
21. Dana77 / 3 березня 2018, 11:17
19.vov
«Кого конкретно під «неугодними» Ви мавєте на увазі?»

Вважаю шо antibloger гарно відповів, а я лише додам Григорія Перерву і Миколу Перерву, Тараненка, Солодовника, Свердлова, ще купу чиновників можна згадати, які пішли після майдану. Хочу уточнити: а шо поганого для району зробили згадані тобою Шовкопляс і Левицький? Супрун більше за них працює? І зарплати у них були менші, ніж тепер у Супруна. Так їх вигнали тільки за те, шо були від партії регіонів, а потом Супрун тих же регіоналів (Крім Шовкопляса і Левицького) знову під списком Батьківщини привів у райраду. От і вийшло шо від майдану толку ніякого, але ж Супрун ваш ставленик, без майдану він не опинився б у цьому кріслі, то кому як не вам першими і спитати з нього. А Зінченко кажись пішов не в час майдану, а пізніше. Хотя нічого дивного, він не піддержував оцей дурдом, не стрибав у касці і як кажеш "загрався", бо почав критикувати нову владу. Я помню його публікацію і фото в газеті про те, як особисто Супрун разом зі своєю юристкою і твоїм батьком приходили в редакцію люструвати Зінченка, заставляли напечатати якусь статтю проти Федоренка. Це ти щитаєш законними діями? Чи Жаботинський для тебе лучший, хотя так само твої статті не печатає?
22. Vlada82 / 3 березня 2018, 11:43
Що б вам не розказував Саша Вісич, а при регіоналах такої жахливої ситуації навколо свободи слова і тиску чиновників на ЗМІ не було, все почалося після Майдану. Придивіться і прислухайтесь, весь телерадіоефір та Інтернет криком кричать про цю біду, а влада наче нічого не помічає. Жодного злочину проти журналістів не розслідувано, даже вбивство павла Шеремета. Неугодних редакторів звільняють без суда і слідства, а угодні почуваються комфортно, бо заглядають районним керівникам в рота, а читачам дають пісну профільтровану інформацію. Про це в Санжарах балакають на кожному кроці, а толку?
23. Vlada82 / 3 березня 2018, 11:51
Ще одне. Хтось із вас чекає парламентські слухання щодо стану безпеки журналістів і свободи слова в Україні? Мені цікаво, як у них братиме участь наш Река, який таскав за барки Жаботинського? Висновок один: кого обрали, ті нам порядки й диктують, тож пеняймо на себе.
24. vov / 3 березня 2018, 12:15
20.antibloger
«про «десант» у Судівку - агітувати проти Федоренка»


І сюди Борю приписали. Ну вже б не палилися)
25. vov / 3 березня 2018, 12:35
21.Dana77
«Чи Жаботинський для тебе лучший, хотя так само твої статті не печатає?»


Деякі печатає. деякі - ні. Так само і Федоренка... Після Майдану при Зінченкові виключно статті Федоренка друкувалися. До Майдану була виключно цензура місцевих і не дуже місцевих регіоналів.

До 2014 року Зінченко добре памятав хто його хазяї, а після 2014 різко забув... У підсумку за це і поплатився непродовженням контракту у 2015 році.
26. Vlada82 / 3 березня 2018, 12:43
25.vov
«До 2014 року Зінченко добре памятав хто його хазяї, а після 2014 різко забув... »

Тобто ти визнаєш, шо і до 2014-го, і після - одні й ті самі хазяї. Прозріння - ознака виздоровлення. Але як тоді бути з тим, шо до 2014-го хазяї стояли під голубим прапором, а після переметнулися під красно-білий? З вашої (санжарських майданівців) мовчазної згоди, між іншим. Ви це мовчки проковтнули, а Зінченко почав виступати, от і поплатився. За принципи, так сказать.
27. Vlada82 / 3 березня 2018, 12:47
А з іншого боку, хіба в газети повинні бути якісь хазяї, крім передплатників? Отут і вся біда...
28. antibloger / 3 березня 2018, 12:48
24.vov
«20.antibloger
«про «десант» у Судівку - агітувати проти Федоренка»

І сюди Борю приписали. Ну вже б не палилися)»


У вас це сімейне... Щоб не сталося Ви скрізь бачите всюдисущуго Федоренка і Гирю, прям як нова «професійно-некорумпована» українська влада - в усьому Путін винен!
29. Maks75 / 3 березня 2018, 12:57
25.vov
«До Майдану була виключно цензура місцевих і не дуже місцевих регіоналів.»

vov, соберись з думками, бо ти сам собі суперечиш. То в тебе Зінченко винен шо не друкував статті, то визнаєш тотальну цензуру регіоналів, які були хазяями Зінченка і яких він повинен був слухатися. А в результаті після майдану Зінченко на вулиці, а його хазяї-регіонали в шоколаді під крилом «Батьківщини» й рулять далі вже з Супруном. І судячи з усіх твоїх коментарів - це правильно, так і має бути.
28.antibloger
«У вас це сімейне... Щоб не сталося Ви скрізь бачите всюдисущуго Федоренка і Гирю, прям як нова «професійно-некорумпована» українська влада - в усьому Путін винен!»

Це точно. У них манія переслідування і всі вороги, крім нової влади.
30. vov / 3 березня 2018, 14:59
Як завоняли, як про Зінченка написав) Хочу нагадати, що тема побори в ЦРЛ і бездіяльність з цього приводу Супруна - якщо нічого про це відповісти, то воняйте далі, все одно нічого не доведеш...
31. Maks75 / 3 березня 2018, 15:23
30.vov
«все одно нічого не доведеш...»

Це так кажуть бандюки, коли їх беруть за дупу. Насторожує й агресивність vovа, вона в нього завжди зростає, коли хтось задає неугодні запитання. Янукович олівці перед телекамерами ламав, а цей пнедипломатичні висловлювання застосовує. Йому невтямки, шо сам же розвонявся тут своїми статейками, жовтизну розвів. Ти краще правду напиши, за шо ви з батьком пресуєте Гирю. За те, шо матір твою колись звільнила за невідповідність посаді, про це любий хоч в лікарні хоч у Санжарах розкаже. Короче, тупо корисні інтереси й особиста помста. Від таких майданівців як Вісичі якоїсь правди не треба ждати.
32. antibloger / 3 березня 2018, 15:23
30.vov
«Як завоняли, як про Зінченка написав) Хочу нагадати, що тема побори в ЦРЛ і бездіяльність з цього приводу Супруна - якщо нічого про це відповісти, то воняйте далі, все одно нічого не доведеш...»


Тут ти правий на всі 100 % з поборами треба боротися, але ви з батьком боретеся не з поборами (системою), а особисто з Гирьою О.В. Без зміни системи(про що тобі тут і доводять), вся ваша боротьба - мишина возня(замість неї прийде інший) і далеко не факт що кращий. Знову ж на мою думку Гиря О.В. дуже добрий адміністратор, в наш нелегкий час райлікарня досить вдало фукціонує - порівняно навіть з лікарнями міста Полтави. Так є значні проблеми з професійністю медпацівників, але в закладі чисто, тепло. Не дивлячись на твою антипатію до Гирі ти змошеш назвати мені райлікарню кращу?
33. Maks75 / 3 березня 2018, 15:40
Та нічого він не зможе вам назвати, ці люди зациклені на собі неугодних, інших тем вони аналізувати не можуть. Їм даже Супрун не по зубах, тож нападають на Гирю.
34. antibloger / 3 березня 2018, 15:40
Що ж до бездіяльності теперішнього і попереднього керівництва (Река, Супрун, Паршевлюк і Бульбаха з командою) то це такі як ти привів їх до влади і разом з ними ти несеш солідарну відповідальність за їх дії чи бездіяльність, яка проявляється не тільки в даному питанні...
35. Maks75 / 3 березня 2018, 15:58
Цілком вірно! Так шо це ще питання, хто тут більше за vovа має моральне право "воняти".
36. ukr2017 / 4 березня 2018, 22:22
17.vov
«Так тягніть. Я Вам що заважаю?)
»

Як цікаво змінилась думка, чи Супрун не виправдав надії всієї сім,ї? Не працевлаштував своїх активістів,які його привели до влади і дають можливість отримувати високу зарплату, а своїми прихильниками тільки грамотами розраховується та на дошку вішає
37. vov / 12 березня 2018, 12:25
32.antibloger
«30.vov
«Як завоняли, як про Зінченка написав) Хочу нагадати, що тема побори в ЦРЛ і бездіяльність з цього приводу Супруна - якщо нічого про це відповісти, то воняйте далі, все одно нічого не доведеш...»

Тут ти правий на всі 100 % з поборами треба боротися, але ви з батьком боретеся не з поборами (системою), а особисто з Гирьою О.В. Без зміни системи(про що тобі тут і доводять), вся ваша боротьба - мишина возня(замість неї прийде інший) і далеко не факт що кращий. Знову ж на мою думку Гиря О.В. дуже добрий адміністратор, в наш нелегкий час райлікарня досить вдало фукціонує - порівняно навіть з лікарнями міста Полтави. Так є значні проблеми з професійністю медпацівників, але в закладі чисто, тепло. Не дивлячись на твою антипатію до Гирі ти змошеш назвати мені райлікарню кращу?»


За наявною у мене інформацією Кобеляцька ЦРЛ. У взякому разі трішки порядок з благодійними навели. Хоча тут краще у місцевих запитати?

По іншому я вже писав неодноразово... У кожного своя думка. Додам лише одне, що змінити сестему не можливо не змінюючи «гвинтики» цієї системи... Зараз усі лають Супрун (в.о. міністра), забуваючи що таких "Супрунів", і на рівні області і на рівні районів вистачає... І всі одне за одного тримаються. І щось змінювати також у них великого бажання немає. Навпаки йде спротив. Ніхто не хоче свої гроші втрачати.
38. Adekvatov / 12 березня 2018, 13:41
37.vov
« що змінити сестему не можливо не змінюючи «гвинтики» цієї системи.»

Змінювати потрібно не «гвинтики» а систему, а точніше - головного конструктора "системи".
39. vov / 13 березня 2018, 11:02
38.Adekvatov
«Змінювати потрібно не «гвинтики» а систему, а точніше - головного конструктора "системи".
»


"Головні конструктора" змінювалися. а система та ж сама залишилася... Тому не згоден. Той же Лисак з 2004 року Департаментом ОЗ ОДА (тоді це управління було) керує з перервою у 2010-2011 роках з призначенням замміністра... Та ж Гиря О.В. з 2008 року року сидить. За цей час влада (і відповідно "головні конструктори" системи) в нас формально вже 3 рази змінилися...
40. Adekvatov / 13 березня 2018, 21:30
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації