Вхід | Реєстрація

Стан узбіч після проведення капітального ремонту автодороги Полтава-Олександрія    

Стан узбіч після проведення капітального ремонту автодороги Полтава-Олександрія

Те, що почали капітально ремонтувати автодорогу Полтава – Олександрія це однозначно «перемога». Але навіть тут зуміли зробити «зраду». От хто додумався у якості матеріалу для підйому узбіч використовувати глину і землю?

Пішоходам і транспортним засобам користуватися узбіччям після дощу просто неможливо. Як видно на фото глина і земля також потравляють на проїжджу частину. Це може бути причинами виникнення аварійних ситуацій на дорозі.

Служба автомобільних доріг у Полтавській області, Андрій Река
Valeriy Golovko, Сергій Бульбаха, Тимофей Голбан, Полтавська обласна державна адміністрація, Олександр Біленький (Oleksandr Bilenkyi), Геннадій Супрун, Анатолій Ханко прохаю звернути увагу на дану проблему і зобов'язати до зими підрядну організація, яка займається капітальним ремонтом даної автодороги, привести узбіччя в нормальний стан.

P.s. Фото зроблені сьогодні в межах автодороги Полтава – Олександрія між поворотом на Нові Санжари та на вул. Жовтневу в с. Лелюхівка. Тут досить часто ходять пішоходи, але як видно на фото рухатися на даний час можна лише по дорозі, що є небезпечно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися:
10 вересня 2018, 15:07 | Блог: Про ВСЕ! | Переглядів: 3227
Автор: vov
Кількість записів: 15

1. Чудо Юдо / 22 вересня 2018, 13:06
Це вирішили на щебні зекономити?
А як себе почуватиме асфальт на голій землі чи глині? Він хоч до весни доживе?
2. vov / 24 вересня 2018, 18:13
1.Чудо Юдо
«Це вирішили на щебні зекономити?
А як себе почуватиме асфальт на голій землі чи глині? Він хоч до весни доживе?»


Конкретно ця ділянка вже одну зиму пережила. Але вже по одній сторіні пішла колія і вода стоїть на дорозі. Тому, мабуть, довго не витримає.
3. Slavko / 25 вересня 2018, 22:56
Мабуть, пеньки позасипали, щоб сліди злочину приховати. А засипали тим, що легше було вкрасти. Глину ж ніхто не купував і не купує, хоча повинні б...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації