Вхід | Реєстрація

Чемпіони з Макіївки, які на початку року перемогли в Кобеляках, їдуть до Іспанії    

 

На «Донбас Арені» пройшли фінальні матчі національного турніру «Кубок Націй Danon». Починаючи з 7 червня, на «Донбас Арені» проводилися відбіркові змагання, в яких шкільні команди-фіналісти визначали найкращу пару, яка розіграла головний приз. 
Учасники фінальних ігор на «Донбас Арені» були визначені за результатами відбіркових ігор, які відбулися в період з 10 по 18 травня в семи містах України - Вишгороді, Харкові, Вінниці, Херсоні, Кіровограді, Львові, Чернівцях. Команда з Донецької області автоматично брала участь у фінальних іграх на правах господині поля. 
Після ряду напружених ігор у фінал пробилися команди ЗОШ № 49 Макіївки та школи-інтернату з міста Володимира-Волинського Волинської області.
Фінальний поєдинок виявився напруженим. В основний час глядачі (їх цього вечора зібралися трішки більше 6 тисяч) голів не побачили. У серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися школярі з Макіївки (двічі їх рятував власний воротар). 
Тепер макіївська команда відправиться в Мадрид (Іспанія), де 9 жовтня 2011 на Королівському стадіоні «Сантьяго Бернабеу» їй належить позмагатися за кубок чемпіона з представниками 40 країн. Команда-чемпіон отримає головний приз з рук легенди світового футболу Зінедіна Зідана.
P.S.Слід відзначити, що саме команда із Макіївки на початку року стала переможцем чемпіонату України з футзалу серед дітей 1999 р. н., який проходив в ... Кобеляках!
Олег Дубина
Поділитися:
11 червня 2011, 14:07 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 1602
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації