Вхід | Реєстрація

Кримську філію Полтавського педуніверситету остаточно закрили

Більше 10 років у Криму працювала філія Полтавського педагогічного університету ім. В.Г.Короленка. Протягом цього часу ВУЗ орендував одне з приміщень місцевого ліцею, де готували спеціалістів з мовознавства та психології. „Нині у Криму немає потреби у вчителях. Цю місію ми виконали, - пояснює причини закриття філії ректор педуніверситету Микола Степаненко. – Тому абсолютно природно, що наша співпраця з кримськими колегами закінчилася”. Анулювання філії триває уже три роки. Протягом цього часу її керівництво не набирало першокурсників, поступово зменшуючи викладацький колектив.

Улітку цього року філія Полтавського державного педагогічного університету випустила останніх студентів. Орендоване приміщення знову відійшло у користування ліцею, якому, як запевняє Микола Степаненко, педуніверситет залишив майно приблизно на 140 тис. грн. Викладацький колектив керівництво ВУЗу попередило про звільнення з роботи за 2 місяці. „Там були працівники на постійній основі і погодинники, які працювали у інших навчальних закладах, - сказав Микола Степаненко. – До того ж, усі викладачі філії – місцеві жителі. Частина з них влаштувалася на роботу в ліцей, який віднині працюватиме на місці філії”.

Автор: Т.Терентьєва, http://regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2009, 15:11 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації