Вхід | Реєстрація

ДАІ розшукує водія-втікача, який насмерть збив чоловіка

Учора о 640 на 233 км а/д Бориспіль-Запоріжжя Кременчуцького району, на узбіччі виявили труп чоловіка, 1937 р.н., з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП. Проводяться оперативно-пошукові заходи по встановленню автомобіля та затриманню водія, що скоїв наїзд і зник з місця пригоди. За добу, що минула, на території області зареєстровано 4 надзвичайні події: пожежа, 2 дорожньо - транспортні пригоди (1 чол. загинув, 1 чол. травмований) та випадок загибелі на воді.
О 1900 у с.Ковалі Хорольського району, місцевими мешканцями із р.Хорол вилучено тіло громадянина К., 1958 р.н. Труп направлено до моргу Хорольської ЦРЛ для встановлення причини смерті.

Пожежі:
06.11.2009 р. о 2010 у м. Хорол по пров. Заливний, в автомобілі ВАЗ-21099, 2008 року випуску, який знаходився в автогаражі, виникла пожежа. Автомобіль та гараж належать громадянці В., 1970 р.н. Вогнем знищено автомобіль, 2 віконних блоки та пошкоджено меблі бувші у вжитку. Збитки та причина пожежі - встановлюються. Врятовано будівлю гаража на суму 10 000 грн. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-33.
06.11.2009 р. о 2000 в м.Кременчук Автозаводського району по вул.Московська, водій автомобіля ЗІЛ-4316 громадянин Л., 1975 р.н., скоїв наїзд на пішохода громадянина Ф., 1948 р.н. Внаслідок ДТП громадянин Ф. отримав закриту черепно-мозкову травму і доставлений в 3-ю міську лікарню м.Кременчука.

Автор: ГУ МНС області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2009, 17:29 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації