Вхід | Реєстрація

Пожежа на птахофермі СПОП «Нива»

Пожежа на птахофермі СПОП «Нива»
Байдужість людей інколи вражає. Господарчі споруди птахоферми знаходяться приблизно за 200 м від автодороги. І нехай це сільська дорога, і кількість транспорту невелика, та не помітити серед білого дня великої задимленості було не можливо. На момент виклику й прибуття першого пожежного автомобіля вогонь охопив велику площу будівлі та прилеглої території, тому був задіяний резервний пожежний караул та ще одна автоцистерна. Пожежникам вдалося локалізувати подальше розповсюдження вогню в середину приміщення та на молодий сосновий ліс, що межує з територією птахоферми.  Близько трьох годин пожежники намагалися вгамувати вогонь.
Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яні конструкції та шиферне покриття.
Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем при спалюванні сухої трави.
У ліквідації пожежі допомагали працівники пожежно-сторожової охорони СПОП «Нива».

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2010, 09:42 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації