Вхід | Реєстрація

Податківці вилучили у пенсіонера 130 літрів спирту

Нещодавно в поле зору міліціонерів-податківців потрапив цей 62-річний сільський пан, оскільки займався незаконним бізнесом, а саме виготовленням та реалізацією в домашніх умовах горілчаних виробів із сировини сумнівного походження. Фальсифікат, а саме так зветься горілчана продукція кустарного виробництва, пенсіонер хвацьки реалізовував серед односельців по ціні 10 гривень за півлітрову пляшку. Крім того, небезпечну оковиту підприємливий ділок з успіхом розповсюджував серед постійної клієнтури на території полтавського авторинку по вулиці Київське Шосе, а також іншим ризиковим мешканцям Полтави та області.
Податківцями було встановлено, що «підпільна» ґуральня знаходилась по місцю проживання цього громадянина. В ході проведення огляду згаданого помешкання працівники податкової міліції виявили та вилучили понад 130 літрів спирту невідомого походження та майже 600 літрів спиртовміської суміші підготовленої до розливу.
Разом із тим у помешканні знаходилось значна кількість порожніх півлітрових скляних і пластикових пляшок та інших ємностей, в яких періодично зберігали горілчаний сурогат, а також примітивне обладнання для змішування рідин, розливу та закупорювання приготовленої алкогольної суміші. Всього працівниками податкової міліції у помешканні сільського «бутлегера» було вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму майже 16 тисяч гривень.
Згідно проведених експертних досліджень зразків вилученої спиртовміської рідини було встановлено, що горілчаний продукт виготовлено без дотримання технологічних процесів із грубим порушенням санітарних норм і правил, а тому горілчана суміш становить загрозу для життя та здоров’я людини.
Відносно фальсифікатора порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.204 КК України.

Автор: Прес-офіцер УПМ ДПА у Полтавській області Віктор Шапаренко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2009, 17:41 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації