Вхід | Реєстрація

Відсидівши 7 років за убивство своєї дитини, жінка знову стала на кримінальну стежку

У селі Вільховщині, що у Полтавському районі усього проживають з три десятки пенсіонерів. Нещодавно сюди ж з в’язниці повернулася й Оксана (ім’я змінене). Люди засуджували її за те, що «відправила» на той світ новонароджене немовля, втім вона говорила, що вже своє «відсиділа». Ані роботи, ані доходу, словом усю життєву енергію для існування «черпала» тільки з горілки. Та поки ходили друзяки з пляшкою, то й нічого, а от коли «веселі» товариші забули дорогу до Оксани, то подалася вона селом «позичати» грошей.
Так і нагодилася до самотньої сусідки 1923 року народження. Ця зустріч стала фатальною для старенької, адже коли неочікувана гостя почала просити грошей, то бабуся відмовила. А це, у свою чергу, дуже розлютило Оксану, тому вона вихопила ножа і декілька разів ударила господарку у живіт. Знепритомнівши, бабуся вже більше не подавала ознак життя. Оксана ж почала нишпорити будинком у пошуках завітних купюр, втім знайти їй нічого не вдалося. Бабуся ховала гроші під умивальником, але шукати саме там убивця і не додумалася. Щоб замести сліди убивства, Оксана вирішила спалити будинок. Зібрала білизну і поклала її на піч. На щастя, пожежі не сталося.
Після скоєння вона пішла геть, а ніж викинула у садочку. Хтозна коли б виявили тіло старенької, адже рідні у неї не було, якби не працівники газової служби, які привезли балони. Саме вони і викликали міліцію.
Віталій Ємець, начальник Полтавського РВ міліції говорить, що коли отримали повідомлення, то одразу почали відпрацьовувати осіб, які раніше вже були засуджені, а також інформація про те, чи не заїздив у село хтось невідомий. Коли ж у поле зору потрапила Оксана і з нею проводили першу бесіду, то дівчина плуталася у показах, нервувалася і не мала стовідсоткового алібі на момент скоєння злочину. Підозри стосовно саме її причетності справдилися. Вона зізналася у вбивстві.
Тож, нині вона перебуває під арештом і уже порушено кримінальну справу за фактом умисного убивства за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2009, 17:42 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації