Вхід | Реєстрація

У рамках співпраці міст Полтавщини

3 листопада у залі засідань Миргородської міської ради відбулися загальні збори Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України. У цьому важливому зібранні взяли участь міські та селищні голови Полтавської області. Присутні керівники обговорювали важливі проблеми формування бюджету 2010 року та шляхи їх вирішення. Міський голова О.Б.Паутов виступив з доповіддю на тему «Земля як один із основних факторів наповнення бюджету».
На знімку: заступник голови обласної ради П.В.Ворона, Кременчуцький міський голова М.В.Глухов, Миргородський міський голова О.Б.Паутов, виконавчий директор Асоціації О.С.Безносик (зліва направо).
Доповідач дав ґрунтовний аналіз розвитку та життєдіяльності Миргорода за кілька років. Питання формування бюджету 2010 року докладно розглянули у своїх виступах начальники фінансових управлінь м. Кременчука Т.Г.Неїленко та м. Миргорода Н.Г.Устименко. На зборах Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України було вирішено кілька організаційних питань. Зокрема, відбулося затвердження статуту та складу правління АМП, було обрано уповноважену Асоціацією особу для виконання дій по перереєстрації Асоціації міст Полтавщини.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2009, 09:35 | Миргород | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації