Вхід | Реєстрація

У Лубнах 9-річну дівчинку вкусила змія


У м. Лубни на міському пляжі біля річки Сула під час відпочинку змія вкусила 9-річну дівчинку. Дитину госпіталізували до Лубенської ЦМЛ. Зараз дівчинка знаходиться у реанімаційному відділенні. Загалом, протягом минулої доби на території області сталося 6 надзвичайних подій. З них: 1 пожежа, 3 дорожньо-транспортні пригоди (6 людини травмовано), 1 випадок необережного поводження на воді (людина загинула), 1 нещасний випадок. ДТП виникали м. Кременчук Автозаводський район вул. Першотравнева, у м. Комсомольськ вул. Радянська та у Полтавському районі 11 км а/д Полтава -Олександрія. У першому випадку зіткнулися «БМВ-316» та «ШКОДА-Октавія», у другому - скутер «ХОНДА-Діо» та «ДЕУ-Нексія», у третьому - «ВАЗ-2104» та «ВАЗ-21154». На щастя, відбулося без смертельних випадків. У м. Полтава (Октябрський район вул. Ю.Кондратюка) на балконі квартири громадянки Ш., 1985 р. н., працює провізором в аптеці «Медікус», виникла пожежа. Будинок триповерховий, панельний,освітлення електричне, опалення центральне водяне. Вогнем знищено: шиферне облицювання балкону на площі 4 м2., дерев’яне обрамлення балкону на площі 2 м2., комп’ютер (монітор, системний блок), та старі домашні речі. Вогнем пошкоджено вхідні балконні двері. Збиток - 20 000 грн. Врятовано квартиру та домашнє майно на загальну суму 100000 грн. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння невідомої особи. В гасінні приймало участь: 1 відділення ПДПЧ-1 та 1 відділення АРЧ, повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області.



Автор: regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2009, 15:42 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації