Вхід | Реєстрація

Колишні вихованки інтернатного закладу відтепер живуть у повноцінній сім'ї

У першому полтавському дитячому будинку сімейного типу, що з'явився у Мачухах майже рік тому, відтепер виховується 8 дітей: четверо хлопчиків та стільки ж дівчат. Більше про нинішнє життя родини Требухів дізнавалась наша знімальна група.
Маленькі полтавці з сім'ї Требухів – першого будинку сімейного типу – вже не перший раз спілкуються з пресою. Цього разу для нашої знімальної групи маленька Оленка навіть підготувала вірш.
Відтепер відповідальності у батьків – Ольги та Бориса Требухів – побільшало. На 2 дитини.
Ольга Буднікова, директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
- У грудні виповниться 1 рік, як у нас є перший дитячий будинок сімейного типу. І днями у нас з'явилася приємна новина - 2 дівчинки з інтернату, сестрички, знайшли маму і тата.
Борис Требух, батько:
- Я дуже радий, що у нас з'явилося 2 дівчинки. Було 2 красуні, тепер 4, таке відчуття, ніби вони завжди були тут.
Батьки ж 8-ми дітлахів (4 дівчат і 4 хлопчиків) розповідають: з таким поповненням додалося і турботи, і відповідальності, проте у всьому допомагають і діти.
Ольга Требух, мати:
- Багато чого змінилося. Однак, дівчата гарні, відразу влились до нашого колективу, наче завжди і були. Встаємо рано, проте діти у всьому допомагають: і накрити на стіл, і прибрати. Ми тільки забрали дівчат, а вони вже говорять, що будуть допомагати картоплю чистити.
Головне, що в подальшому допоможе дівчаткам адаптуватися у колі однолітків і в навчальних закладах, переконані батьки, - це тепле відношення всередині родини, приклад якого намагаються демонструвати як дорослі, так і діти сім'ї Требухів.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2009, 10:36 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації