Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - Екологічний скандал на Кобеляччині

ВІДЕО - Екологічний скандал на Кобеляччині
Днями Сергій Шрамов та його співробітники отримали оперативну інформацію, що по річці Сула, охороною якої вони також займаються, рухаються два гумових човни, завантажені рибою. Вирушивши на перехоплення, співробітники «Центру» дійсно виявили човни. В одному із них було близько 300 кілограмів риби. Та не це найцікавіше в даній історії. Найцікавішими виявилися люди, котрі знаходилися в човнах та на березі. Серед численного колективу кремезних чоловіків у камуфляжі була зафіксована присутність одразу чотирьох заступників начальника Державної екологічної інспекції по Полтавській області.








Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2008, 17:06 | Кобеляки | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації