Вхід | Реєстрація

Кузнєцов вперше представив Полтавщину на чемпіонаті світу

Кузнєцов вперше представив Полтавщину на чемпіонаті світу
Кременчужанин Володимир Кузнєцов (Гноєвий) став першим спортсменом не лише в нашому місті, а й у всій Полтавській області, який захищав честь країни на такому високому рівні - чемпіонаті світу з бодібілдінгу.
Турнір пройшов з 1 по 5 у Катарі, куди з’їхалися понад 200 кращих атлетів з 74-х країн світу. Наш земляк у підсумку непростої боротьби у категорії до 85кг здобув почесне 9 місце з 25-ти учасників, чемпіонів своїх країн. А це, в свою чергу, свідчить про високий рівень спортсмена спортивного клубу "Нафтохімік". До того ж Володимир потрапив у список кандидатів, які можуть взяти участь у турнірі серед любителів "Арнольд Класік", який традиційно відбувається у США.
У інших категоріях українські спортсмени, а їх було лише двоє, також показали непогані результати. Так, киянин Сергій Яцюк посів 12-те місце у категорії до 100кг, а луганчанин В’ячеслав Макогон зупинився лише за крок до тріумфу, здобувши "срібло" у категорії до 70кг.
Також слід зазначити, що на цьому чемпіонаті світу в якості тренера Кузнєцова та судді змагань у категоріях 80кг (півфінал), а також у категоріях 70кг і понад 100кг (фінал), дебютував Олександр Гордієнко.
А абсолютним переможцем став господар змагань, представник Катару Табризі. У командному заліку перемогу святкували атлети з Єгипту.
Федерація бодібілдингу висловлює подяку Олександру Шить, за допомогу у організації підготовки до змагань та Андрію Погребному за моральну та матеріальну підтримку.

Автор: Василь Криворучко, "Програма Плюс"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2009, 11:00 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації