Вхід | Реєстрація

ВІДЕО- Новосанжарські поети презентували свою збірку

ВІДЕО- Новосанжарські поети презентували свою збірку
8‑го липня в актовому залі Новосанжарської дитячої музичної школи відбулася презентація поетично-пісенної збірки «Діти війни — ветеранам».
У створенні цієї збірки взяли участь самодіяльні новосанжарські поети та композитори. До її складу увійшли понад сімдесят віршів та пісень, які народилися на новосанжарській землі. Велика частина із представлених у книзі творів присвячена темі Великої Вітчизняної війни та незабутньому подвигу воїнів‑визволителів. А вихід збірки у світ став можливим завдяки підтримці колишнього голови РДА Миколи Долини та голови ради ветеранів району Миколи Панченка.
Отже, минулого четверга у затишній концертній залі музичної школи зібралися всі, кому не байдужі слова «музика» та «поезія». Ведуча вечора почергово представила глядачам усіх авторів, чиї твори увійшли до збірки. Це вже давно відомі у районі поети, композитори та виконавці: Петро Скубій, Василь Казмірук, Михайло Манько, Тетяна Маляренко, Зінаїда Дігтяр, Анатолій Пустовий та Микола Призов. Більшість авторів того вечора виходили на сцену, щоб представити свою частину збірки. Хтось читав власні вірші, хтось співав та виконував музику. Кожен виступ глядачі зустрічали оплесками, а після його закінчення самодіяльним артистам вручали квіти та говорили вдячні слова. У презентації творів авторам збірки допомагали працівники дитячої музичної школи і учасники ветеранського хору «Багряне листя».

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2010, 12:36 | Нові Cанжари | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації