Вхід | Реєстрація

Малоперещепинці залишилися без води

Доки в Україні вирує епідемія грипу, «підігріта» ще й неабиякою панікою, на мешканців села Мала Перещепина, що в Новосанжарському районі, звалилася ще одна біда – районний чиновник одним розчерком свого владного пера велів негайно призупинити подачу питної води з новозбудованих артезіанської свердловини, водонапірної вежі та мережі водогону. Свої дії головний державний санітарний лікар Новосанжарського району Олександр Пантелей аргументує тим, що сільська влада, мовляв, не виготовила на об’єкти водопостачання всю необхідну дозвільну документацію. Ось так мешканці двох сотень дворів, а ще сільські школа, дитсадок та медичний заклад стали заложниками паперової волокити.
А сільський голова Микола Сімійон у свою чергу пояснює: документи просто не встигли виготовити, але ж люди потерпають без води, тому й дозволив запустити нову свердловину в дію. Тим більше, що зроблений тією ж санітарною службою попередній аналіз води підтвердив можливість її вживати. За таке «самоуправство» Микола Григорович неабияк поплатився: той же санітарний лікар наклав на сільського голову штраф у сумі 425 гривень. У своїй постанові так і записав: «Визнати Сімійон М.Г. винним у тому, що питна вода з новозбудованої артсвердловини, водопровідної вежі та мережі водогону подається населенню». Ось так черговий раз люди стали заручниками системи владних коридорів і чиновницьких параграфів.

Автор: газета «Світлиця»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2009, 12:55 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації