Вхід | Реєстрація

Міський голова Полтави підпише Меморандум з USAID

Міський голова Полтави підпише Меморандум з USAID
Через декілька тижнів міський голова Полтави підпише меморандум з керівництвом агенції USAID про співпрацю на три роки.
Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомив радник міського голови Полтави з питань енергоефективності та енергозбереження Ігор Мурашко.
За його словами, для реалізації цієї програми міська влада повинна втілити низку проектів.
«Потрібно розробляти плани з теплозабезпечення. На жаль, у нас їх немає в місті, необхідно зменшити використання енергії, переглянути тарифну політику, ідентифікувати проекти, тобто ми повинні їх мати, а також установку обліку та регулювання», - пояснив радник міського голови.
Ігор Мурашко додав, що «крім цього місто також забов’язаневиконувати «домашні» завдання та графіки, які видадуть керівники проекту, надавати необхідну інформацію, співфінансувати деякі проекти. Частина грошей йтиме з бюджету, інша - зі сторони проекту», - повідомив чиновник.

ДОВІДКА ІА «НОВИНИ УКРАЇНИ»: З 1961 року Агентство США з міжнародного розвитку є провідною установою Уряду Сполучених Штатів Америки з виконання програм міжнародної економічної та гуманітарної допомоги. Починаючи з 1992 року Регіональна Місія Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Молдові і Білорусі надає допомогу країнам регіону у здійсненні переходу до ринкової економіки на широкій суспільній базі. Участь обласного центру у проекті стане продовженням реалізації Стратегічного плану розвитку Полтави, свого часу розробленого за участю USAID. Підписання Меморандуму про співпрацю було заплановане ще на кінець жовтня.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2009, 10:26 | Полтава | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації