Вхід | Реєстрація

Із маршрутки – у лікарню

28-річна кременчужанка Наталія, проїхавши кременчуцькою маршруткою, отримала купу синців та ґуль? Від водія маршрутки окрім нецензурних слів нічого не почула, а господар маршруту ще й заступився за свого підлеглого.
– Я їхала у маршрутці ІВЕКО, поручня угорі там не було, триматись мені було ні за що, окрім сидушки. Я не знаю, що у цей момент робив водій, чи то раптово загальмував, чи щось об’їжджав, але я впала і сильно вдарилась головою та спиною. Маршрутник мені нагрубив, під‘їхав до зупинки і почав мене квапити, аби я швидше підіймалась, виходила, щоб інші пасажири могли зайти. Казав, що вставай, треба було краще триматись…
Наталія розповідає, що звернулась до керівника цього маршруту. Однак її "ввічливо послали". І запропонували вирішувати самостійно усі питання із шофером.
– Я звернулась до лікарні, зробила судмедекспертизу, ми збираємось подавати до суду. Я не хочу з нього грошей і не займаюсь вимагательством. Я хочу справедливості, аби цього водія покарали, бо маршрутники відчули владу, що їм все сходить із рук і ніхто нічого не може вдіяти,- каже Наталія.
У відділі транспорту виконкому зазначають, що ситуація мала місце і жінка зверталась до них, написала заяву до ДАІ, яке й займається цією справою.
– Хочемо звернути увагу пасажирів на те, що квитки у маршрутках брати необхідно, адже у випадку конфлікту із маршрутником це буде доказ того, що ви дійсно їхали цією маршруткою. Це – ваша страховка, – кажуть фахівці відділу.

Автор: www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2009, 11:17 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації