Вхід | Реєстрація

Напиши листа Миколаю!

Всеукраїнський конкурс-фестиваль дитячої творчості «Святий Миколай, подаруй нам свято» проводиться як творче змагання дітей з усіх куточків України.
У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі учні 3–7 класів (8–12 років) загальноосвітніх навчальних закладів.
Конкурс проводиться в один тур — з 20 жовтня по 5 грудня 2009 р. (штамп відправлення на листі з роботами має бути датований не пізніше 3 грудня 2009 р.).
Конкурс проводиться у таких номінаціях: «Найкращий малюнок» (формат малюнку А4), «Найкраща вишиванка», «Найкращий вірш», «Найкраща поробка з природного матеріалу», «Найкращий лист Святому Миколаю».
Учасники надсилають на конкурс як індивідуальні так і колективні роботи. На зворотній стороні роботи мають містити коротке повідомлення про автора або групу авторів (прізвище, ім’я, вік, клас, домашня адреса).
Оцінювання відбувається за такими критеріями: відповідність темі, глибина та переконливість художнього змісту, естетичне оформлення, кольорова гамма тощо.
Учасників заходу запрошуватимуть до Києва на фінал конкурсу та нагороджуватимуть переможців, роботи яких будуть представлені на виставці кращих робіт, дипломами та подарунками. Організаторами конкурсу є Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Національна бібліотека України для дітей і Благодійний Фонд Влади Литовченко «Обдаровані діти — майбутнє України». Всі роботи надсилайте до Національної бібліотеки України для дітей за адресою: вул. Баумана, 60, м. Київ‑190, 03190

Автор: Варвара Кухаренко, методист районної бібліотеки


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2009, 10:36 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації