Вхід | Реєстрація

Спільне завдання — безпека дітей

Розпочато новий навчальний рік в шкільних закладах. Велика кількість учнів, що в минулому навчальному році ходили до школи під наглядом батьків — зараз йдуть до школи самі. Не знаючи правил дорожнього руху, переходять вулиці там, де на їх погляд це краще та швидше. У такому віці школярі ще не знають, які наслідки можуть бути для них та для інших учасників дорожнього руху при порушенні правил дорожнього руху. Тому відділення ДАІ з обслуговування Кобеляцького району звертається до батьків, діти яких ходять вулицями міста самі без нагляду дорослих, з проханням навчити дітей Правилам дорожнього руху, показувати своїм прикладом як правильно переходити проїжджу частину вулиці, постійно нагадувати про небезпеку на дорозі та уважність при переході вулиці. Адже ігнорування пішоходами Правил дорожнього руху стало для багатьох кобелячан звичайною справою. Батьки ведуть своїх дітей через вулицю в забороненому місці, забуваючи про те, що завтра ця дитина так само, вже самостійно, буде перебігати вулицю, старшокласники будуть перелазити через турнікетне огородження і прямувати між інтенсивним потоком транспорту, створюючи загрозу власному життю та життю інших учасників дорожнього руху.
Шановні водії!!! Будьте уважні і обережні під час проїзду перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту і поблизу дитячих закладів.

Автор: Інспектор ДАІ Кобеляцького району лейтенант міліції Юрій Нестеренко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2009, 10:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації