Вхід | Реєстрація

Представників Полтавщини номінують на здобуття титулу «Людина року - 2009»

У листопаді підбили підсумки поточного етапу експертного визначення претендентів на здобуття титулу "Людина року - 2009", що вручається найвидатнішим особистостям України, які досягли значних успіхів у важливих для держави сферах професійної і громадської діяльності. Експертне визначення триває, остаточні підсумки опитування будуть наприкінці 2009 року та оголошені на прес-конференції програми "Людина року" в січні 2010 р. В експертному визначенні претендентів на здобуття лауреатських звань загальнонаціональної програми "Людина року - 2009" - понад 800 експертів, делегованих близько 200 організаціямиз переліком можна ознайомитись на сайті http://www.ludinaroku.com.ua/
У списки претендентів на титул "Людина року - 2009" в декількох номінаціях і представники Полтавщини. Зокрема, в номінації "Міський голова року" названі Матковський Андрій (Полтава) та Паутов Олександр (Миргород).
В номінації "Промисловець року" серед лідерів названий Каунов Тимофій (Генеральний директор СП "Полтавська газонафтова компанія"). В номінації "Інвестиція року" - Інвестиційні проекти СП "Нібулон"
Володарями міжнародних і спеціальних премій Вищої Академічної Ради загальнонаціональної програми "Людина року - 2009" стали: Чжоу Лі - Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні - міжнародна премія в галузі дипломатії; Величко Валентін - Надзвичайний і Повноважний Посол Білорусії в Україні - міжнародна премія за значний вклад у розвиток партнерських, дружніх та економічних стосунків з Україною; Басков Микола - Народний артист України, Народний артист Росії - міжнародна премія в галузі культури та мистецтва; Морозов Олександр - Народний артист України, Народний артист Росії - міжнародна премія за видатний внесок у розвиток культури та мистецтва України; Федоричев Олексій - Президент Групи компаній "Федкомінвест" - спеціальна премія за значний вклад у розвиток соціального підприємництва в Україні; Жванецький Михайло - Народний артист України - спеціальна премія за видатні заслуги.
Міжнародні премії за 2009 рік будуть вручені їх володарям під час проведення Урочистої церемонії нагородження переможців програми "Людина року - 2009", яка відбудеться 20 березня 2010 року, як завжди, в Національному Палаці Мистецтв "Україна"Києва.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2009, 11:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації