Вхід | Реєстрація

Фейс-контроль

Колонка редактора
Не так давно автору цієї статті разом із своєю сім’єю довелося проїхати ледве не половину України з півдня до рідних Кобеляк. По дорозі мимоволі довелося звертати увагу на величезні біллборди, розміщені обабіч автошляху. Особливо багато цих споруд у Криму та на Дніпропетровщині. Як правило, на біллбордах була розміщена реклама того чи іншого товару. Автомобілі, метал, сільгосппродукція — читай, вибирай, купляй. Ми ж більше уваги приділяли іншій, більш специфічній рекламі. А саме — біллбордам, з яких на всіх проїжджаючих дорогами України споглядали дядьки і тітки у гарному одязі, усміхнені чи серйозні. Тіток, до речі, було набагато менше.
Усі ці люди з біллбордів дружно до чогось закликали і щось обіцяли. Кожен говорив про своє. Один захищав «руськоязичних», другий «очіщал свой город», третій проповідував щось третє. Знічев’я автор запропонував своїм сімейним детально розглядати обличчя, зображені на біллбордах, і висловлюватися з цього приводу. Тема обговорення була дуже проста — «бандит чи нормальна людина». Результат вразив. Практично жодна «біллморда» не викликали дискусії. Бандити. Лише біля однієї фізіономії довелося зупинитися, щоб розгледіти її детальніше. Вона здалася більш-менш нормальною. Певно, окуляри на обличчі зображеного надали йому якоїсь інтелігентності. Але як глянули на нього ближче… Теща, зітхнувши, сказала: «І цей бандит».
Ні всесильний фотошоп, яким «вилизали» фізіономії «білбордівців», ні їх красиві костюми та галстуки не змогли приховати суті — на нас дивилися бандити. Ті, що вже давно повинні гнити в тюрмах. Пам’ятаєте дядька, який це обіцяв? Дядька вже майже всі забули, а бандити колонами, мільйонами, армадами сунуть у владу. Вони платять тисячі і мільйони гривень за свою рекламу, а зустрівши вас у глухому провулку за десять гривень задушать своїм дорогим галстуком.
На часі вибори. Нам усім знову запропонують вибирати. Вибирати із багатьох людей, серед яких хоча б половина (щиро і наївно на це сподіваюсь) будуть нормальними і порядними українцями.
Але ж будуть і бандити. Та ви, шановні земляки, перш ніж обирати, хоча б в обличчя їх вдивіться. Адже бандитську сутність ніяким фотошопом не приховаєш.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2010, 14:06 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації