Вхід | Реєстрація

Вдарили штрафами по порушниках

Прикро, але далеко не всі мешканці, підприємці, керівники установ та організацій належним чином виконують елементарні вимоги до підтримання чистоти та порядку. Це доводять постійні рейди інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста, наслідками яких стають протоколи про порушення чинного законодавства. Відтак вони передаються на розгляд районних адміністративних комісій.
Так, відбулося чергове засідання адмінкомісії Київської районної у м. Полтава ради, де розглянули протоколи, складені працівниками інспекції в жовтні цього року. За порушення Закону України «Про благоустрій населених пунктів» прийнято рішення: громадян Михайла Карпенка, Володимира Біленка, Тетяну Солонарь, Володимира Кабака, Олімпіаду Щепіну, Віру Процько, Ганну Лифар, Надію Почеп - визнати винними та обмежитись попередженням; Світлані Белей, Надії Дмитренко - призначити штраф (17 грн); Святославу Іваницькому, Івану Мінаку, Миколі Дуднику, Дмитрові Гончаренку, Сергію Сімону, Надії Рокитній, Ірині Гусейновій, Володимирові Веклічу, Андрію Урунбаєву - призначити штраф (51 грн).
Інспекція звертається до мешканців з вимогою дотримуватися чинного законодавства та з повагою ставитися до рідного міста.

Автор: www.meria.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2009, 12:24 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації