Вхід | Реєстрація

Фахівці з біоелектроніки презентували свою діяльність у Полтаві

Секція «Біоелектроніки» при обласному правлінні науково-технічного товариства радіоелектроніки та зв'язку здійснює свою діяльність з 1979 року. Протягом трьох десятиліть науковці проводять щомісячні семінари по 12 секторам про енергоінформаційний обмін у природі та суспільстві. Метою діяльності полтавської секції є здоров'я людини - фізичне, психічне і духовне. Сьогодні про це в прес-центрі «Новин Полтавщини» розповіли Володимир Лобач та Георгій Негай (доцент, кандидат наук Полтавського техуніверситету).
21 листопада з 10-ї ранку по вул. Гоголя, 25 (конференц-зал проектного інституту «Міськбудпроект») відбудеться чергова науково-технічна конференція «Біоінформ-2009» з нагоди 30-річчя функціонування громадської організації. Подібні конференції відбулися у 1984, 1988, 1989, 1990 р.р. А у 1993 р. у Полтаві уперше в СНД пройшла конференція АБЕІ-93 «Архітектура і біоенергоінформатика», в 1994 - «Біоінформ-94». На двох останніх особливу увагу приділялося питанням здоров'я людини з урахуванням його взаємодії з навколишніми факторами навколишнього середовища. Нарешті, у 2004 році - «Біоінформ-2004», на якій висвічувались новітні авторські розробки оздоровлення людини.
Серед основних напрямків діяльності секції можна відмітити:
1. Психоенергетика та і макробіоніка /керівник сектора А.Радченко/.
2. Соціальна психологія, світоглядні аспекти / Т.Белько, С.Чернов, В. Лобач -засновники громадських товариств ім. М.К. та О.І.Реріхів /
3. Загартування і оздоровлення по системі П.К.Іванова /ведучий популяризатор Г.В.Дергачова/.
4. Нетоксичний активатор АВР-90 / «мертва» і «жива» вода /.
5. Кольородинамічні варіатори для швидкого відновлення біоенергетичних характеристик людини / сеанс - до 10 хвилин /.
6. Електроіонізатори повітря без інверсії електричного поля.
7. Біофітотерапія / лікування апликаторами із різних пород дерев /.
8. Форсована закалка за системою «РЛ» із затратою однієї хвилини часу /за 1-2 місяці виключаються ГРЗ /.
9. Біолокаційна експертиза приміщень по виявленню гео-, техно-, біопатогенних зон, / приблизно половина онкозахворювань на місцях під назвою - «перехресть» ГПЗ /.
10. Впровадження ефективних продуктів біотехнологій: спіруліна /синьо-зелені водорісті/, перепиляні яйця, біомоси /біостимулятори А.М.Бескровного, які повертають до життя від 50 до 60% онкохворих /.
11. Навчання населення основам біоенергоінформатики /курси 10-12 денні/ з освоєнням навиків біолокації. Весною такі курси вперше були проведені в інженерно-будівельному інституті для студентів - майбутніх архітекторів.
12. Вперше на Україні з 1995 р. курс біоенргоінформатики включений у програму Полтавського технічного університету / викладачі - Ларіонов Г.Г., Ларіонов Б.Г. -члени міжрегіональної Асоціації інженерної біолокації /.
13. На основі п'ятнадцятирічних робіт авторами запропонована нова гіпотеза під назвою «синдром хронічної втоми» - «ферросиндром». З урахуванням цього, вперше в СНД у Полтаві з 1995 р. проводиться комплексна магнітобіолокаційна експертиза, яка виявляє невідомі до того причини захворювань.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2009, 12:36 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації