Вхід | Реєстрація

В. Асадчев надіслав вітання фк "Велика Багачка"

Голова Полтавської обюласної державної адміністрації Валерій Асадчев привітав фк "Велика Багачка" з черговим завоюванням кубку першості області:
Шановні гравці, тренерський склад, засновники та уболівальники ФК "Велика Багачка”! Щиро вітаю ФК "Велика Багачка” із завоюванням чергового чемпіонського звання у змаганнях на першість області з футболу! Ваша футбольна команда творить нову історію цього турніру, адже справедливо говорять, що у спорті не так важко здобути перемогу, як втримати чемпіонське звання. А великобагачанців із лідерських позицій в чемпіонаті ніхто не може потіснити вже п’ять років поспіль. Хоча цього року, інтрига зберігалася до останнього: для виявлення переможців знадобився "золотий матч”. Але гадаю, від цього захопливого і драматичного поєдинку глядач тільки виграв, а футбольний клуб "Велика Багачка” підтвердив, що на сьогодні саме він є законодавцем мод у полтавському футболі.

Автор: www.vb.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2009, 13:05 | В.Багачка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації