Вхід | Реєстрація

«Спасибі вам за те, що несете тепло людям»

30 жовтня в актовому залі Новосанжарської дитячої музичної школи відбулися урочистості, присвячені Дню працівника соціальної сфери.
Зал був заповнений вщерть, адже на свято з’їхалися соцпрацівники з усього району. Цього дня їм не треба було поспішати на допомогу своїм підопічним, натомість на них очікував приємний обов’язок — отримувати вітання.
Першою вітала своїх колег начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Гомля. Вона, зокрема, зазначила, що цього року підпорядкованому їй колективу вдалося досягти хороших результатів. Також Наталія Григорівна повідомила, що не бажаючи відокремлювати кращих та гірших, керівництво УПСЗН вирішило до професійного свята преміювати всіх своїх працівників. А соціальний працівник Наталія Борисенко отримала з рук керівника ще й почесну грамоту від обласного управління.
— Спасибі вам за те, що несете тепло людям, — подякувала колегам Наталія Гомля. — Бажаю вам сил, здоров’я і наснаги, щоб ви могли продовжувати виконувати таку непросту роботу — допомагати людям.
Далі соціальних працівників вітали голова обласної організації ветеранів Афганістану Валерій Корчуков, заступник голови райдержадміністрації Андрій Любко, голова районної організації інвалідів «Клото» Михайло Шуліпа, голова районної організації ветеранів Афганістану Михайло Коркішко, голова ради ветеранів району Микола Панченко, заступник голови районної організації «Союз-Чорнобиль» Володимир Бульбаха, голова ветеранського клубу «Суботні зустрічі» Валентина Бредун.
Секретар селищної ради Валентина Олянич привітала усіх соц­працівників та вручила грамоти тим з них, які взяли найбільш активну участь у заходах по благоустрою та озелененню селища — Антоніні Медведкіній, Клавдії Ярмоленко, Володимиру Хоменку, Володимиру Лящуку та Володимиру Вісичу.
Було ще чимало привітань та побажань, були виступи самих працівників соціальної сфери. А після завершення обміну люб’язностями на всіх присутніх очікував чудовий концерт, влаштований викладачами та учнями музичної школи.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2009, 12:06 | Нові Cанжари | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації