Вхід | Реєстрація

На Новосанжарщині вилучено велику партію наркотиків

На Новосанжарщині вилучено велику партію наркотиків
Житель села Лівенське громадянин К., 1983 р.н., у своєму господарстві виростив чималенький урожай коноплі. Зрізавши рослини, він висушив, подрібнив їх і підготував до продажу. Клієнтом-покупцем мав стати ще один житель Лівенського громадянин Ж, 1983 р.н. Але масштабній оборудці завадили працівники Новосанжарського райвідділу міліції. Правоохоронці вилучили товар – 510 грамів канабісу. На чорному ринку така кількість наркотиків коштує близько 4 тисяч гривень. Крім цього, під час обшуку у будинку К. були знайдені бульбулятори із залишками карбонату. Це свідчило про те, що продавець і сам спожив частину власної продукції.
Проти затриманого було порушено кримінальну справу за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Термін покарання за подібний злочин – ув’язнення на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.
***
В ході проведення операції «Літо» працівниками Новосанжарського райвідділу міліції було виявлено громадянина О. 1975 року народження, жителя села Горобці. Вищезазначений громадянин лежав на узбіччі автодороги Полтава – Олександрія в селі Лелюхівка у стані сильного алкогольного сп’яніння. Правоохоронці затримали О. за адміністративне правопорушення, а під час обшуку знайшли в його кишені предмет, схожий на кастет. Після проведеної експертизи міліціонери зробили висновок, що знайдений предмет дійсно є холодною зброєю, виготовленою по типу «кастет». За словами О., цей кастет він знайшов в старому будинку в Малій Перещепині і носив із собою для власних цілей.
Проти затриманого було порушено кримінальну справу за ч. 2 статті 263 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу у вигляді 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 5 років.
***
В селі Мала Перещепина громадянин М., 1970 р. н., завітав в гості до своєї співмешканки. Випив горілки. Але спокійному дозвіллю завадили юні друзі дочки співмешканки. Вони прийшли у двір та почали зачіпати підпитого М. Той розлютився і вигнав хлопчаків із подвір’я. Можливо б на тому історія і закінчилася, але один із підлітків пішов і пожалівся своєму батькові – громадянину І., 1975 р.н. Татусь довго розбиратися у ситуації не став – прийшов і добряче відлупцював М., завдавши йому тілесні ушкодження середнього ступеню складності, зокрема, зламавши нижню щелепу.
На місце події виїхав помічник дільничного старшина Яків Сергєєв. Він розібрався у ситуації і громадянина І. було затримано. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.1 статті 122 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2009, 10:43 | | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації