Вхід | Реєстрація

Чоловік кинувся під вантажний потяг

Чоловік кинувся під вантажний потяг
Учора на 178 км залізної дороги «Полтава-Кременчук» до Новосанжарського райвідділу ГУ МНС надійшло повідомлення про те, що вантажний потяг 2Т-116 №994 смертельно травмував невідому особу чоловічої статі. Труп направили в морг Новосанжарської ЦРЛ. За добу, що минула, на території області зареєстровано 9 надзвичайних подій: 3 пожежі (1 чол. загинув), 4 дорожньо-транспортні пригоди (2 чол. загинуло, 2 чол. травмовано).

Пожежі:
до Зіньківського РВ ГУ МНС від чергового РВ ГУ МВС надійшло повідомлення про те, що в с. Гришки скирті пшеничної соломи, яка належить СТОВ «Воскобійники», виникла пожежа. Вогнем знищено 70 тон соломи врожаю 2009 року. Збитки та причина пожежі встановлюються. Пожежа не гасилась. Підрозділи МНС не викликались.
22.11.2009 р. о 13 год. 38 хв. у м. Кременчук Автозаводський район вул. 60 років СРСР, в підвальному приміщенні житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищено сміття, закопчені стіни та стеля на площі 5 кв.м. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано будинок на суму 20 000 грн. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-12.
22.11.2009 р. о 15 год. 40 хв. ум. Полтава Київський район пров. Тімірязєва, в житловому будинку громадянина В., 1947 р.н., пенсіонера, виникла пожежа. Вогнем знищено диван, журнальний стіл, пошкоджено стіни будинку. Збиток – 12 000 грн. Врятовано житловий будинок та домашні речі на суму 90 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час паління в нетверезому стані господаря громадянина В., труп якого виявлено на місці пожежі та направлено в морг 1-ї міської лікарні м. Полтави для встановлення причини смерті. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-2.

Дорожньо-транспортні пригоди:
м. Полтава Київський район вул. Жовтнева, в ході звірки з лікарняними закладами встановлено, що напроти палацу дозвілля «Листопад» невстановлений автомобіль скоїв наїзд на пішохода громадянина Т., 1953 р.н., внаслідок чого пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, зсадин кінцівок і 19.11.2009 року звернувся в травмпункт 1-ї міської лікарні м. Полтави.
смт. Велика Багачка по вул. Скелею, на ґрунтовій дорозі, в кюветі виявлено труп громадянина Ч., 1949 р.н., без ознаків насильницької смерті. В ході проведення розтину виявлені чисельні переломи ребер, які він можливо отримав внаслідок наїзду невстановленого транспортного засобу.
Хорольський район у с. Вишняки вул. І.Хмари, водій автомобіля «ВАЗ-21011» громадянина С., 1986 р.н., скоїв наїзд на пішохода громадянина Б., 1935 р.н. Внаслідок ДТП громадянин Б. отримав смертельну травму і доставлений в морг Хорольської ЦРЛ.
22.11.2009 р. о 16 год. 15 хв. Полтавський район на 337 км а/д Київ-Харків, водій автомобіля «Сітроен» громадянин Г., 1966 р.н., скоїв наїзд на пішохода громадянина Ф., 1967 р.н. Внаслідок ДТП громадянин Федяєв О.В. отримав струс головного мозку, зсадини обличчя і доставлений в 1-у міську лікарню м. Полтави.
За інформацією управління прогнозування МНС України та Полтавського центру гідрометеорології погода на 23.11.2009 року очікується: мінлива хмарність без опадів, вітер північно-західний 5-10 м/сек., температура повітря по області: вночі…0…+5ºС, вдень…+3…+8ºС, по м. Полтава: вночі…0…+2ºС, вдень…+6…+8ºС.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2009, 11:33 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації