Вхід | Реєстрація

У водіїв, які не пройшли техогляд забиратимуть талони

Інспектори обіцяють зупиняти машини навмання і перевіряти наявність технічного огляду автомобіля. Кременчуцька ДАІ вкотре нагадує власникам автівок, що термін його проведення закінчується 15 грудня. Даішники зауважують, що за керування транспортними засобами, які не пройшли процедуру техогляду, вони на перший раз вилучатимуть прострочені талони техогляду і складатимуть акт. У разі повторного виявлення відсутності техогляду – будуть штрафувати на суми від 340 до 425 гривень. Нагадаємо, що цьогоріч технічний огляд мають пройти автівки непарного року випуску. Техогляд в Кременчуці поводять за адресою: вул. 40 років ДАІ, 3. Понеділок, четвер, субота (з 8.00 до 12.00), вівторок, середа, п`ятниця (с 8.00 до 17.00). Телефон для довідок 5-30-13.

Автор: www.radio.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2009, 10:00 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації