Вхід | Реєстрація

Нагороди знайшли своїх героїв

Нагороди знайшли своїх героїв
19 листопада в великому залі Крюківського райвиконкому м. Кременчука відбулося урочисте вшанування команди «Гірник».
Футбольний клуб представляє Крюківське кар’єроуправління, тож не випадково керівництво саме цього району міста привітало всіх причетних до успішного виступу в сезоні 2009 р. Приєднались до привітань представники обласної та міської федерацій футболу, а також спорткомітету міста Кременчука. Вітати команду справді було з чим. «Гірник» у 2009 році зробив своєрідний «дубль», вигравши чемпіонат і кубок міста. На обласній арені команда теж виступила дуже успішно. Дорослий склад став «срібним» призером чемпіонату Полтавщини, а юнацький тріумфував серед своїх однолітків. Тож з чотирьох турнірів, в яких гірники приймали участь, вони виграли три і ще в одному були другими.
Голова Крюківської районної Ради м. Кременчука А. В. Коваленко першим привітав гравців, тренерів та керівництво клубу. Листом подяки районної Ради були відзначені президент клубу А. М. Ромашко, начальник команди О. В. Зубов та головний тренер команди Г. Г. Чичиков, тренер юнаків О. І. Назаренко. Всі гравці «Гірника» були нагороджені похвальними листами та отримали подарунки від райвиконкому.
«Срібні» медалі чемпіонату області основному складу і «золоті» юнацькому вручив виконавчий директор Федерації футболу Полтавщини О. І. Дігтяр. Вітаючи гірників з успішним виступом, він наголосив на тому, що юнацький склад втретє поспіль став чемпіоном області. Отже у дорослої команди є всі підстави претендувати на перше місце в майбутньому.
Голова спорткомітету міста О. І. Мазур та голова кременчуцької Федерації футболу П. Г. Скрильник провели нагородження за перемогу у чемпіонаті міста і вручили «золоті» медалі гравцям та керівникам футбольного клубу «Гірник».
В заключному слові президента клубу А. М. Ромашка прозвучали слова подяки всім, хто вніс свій вклад в успіх команди. Подарунками і грамотами були відзначені працівники стадіону «Кредмаш» та водії автобуса, на якому «Гірник» виїздив на гостьові матчі. Кращі гравці команди одержали цінні подарунки від Крюківського кар’єроуправління. Серед дорослих кращими визнали В. Жениленка, О. Гориславця, О. Пономарьова, О. Мироненка, О. Лавочкіна, С. Прихожого, С. Чефонова, О. Мисливського та О. Башакова. Серед юнаків відзначили А. Козлова, В. Папіровича, С. Лапу, В. Саркісяна та Р. Дігтяря.
Футболісти, тренери та керівники футбольного клубу «Гірник» в цей вечер виглядали щасливими та зворушливими. Велика кількість нагород, які «знайшли своїх героїв», були гідною відзнакою за довгий і виснажливий сезон. Гірники провели у 2009 році 67 офіційних матчів і 60 з них виграли. Тож особливо приємно, коли добре виконана робота не залишається без подяки!

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2009, 10:20 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації