Вхід | Реєстрація

Визначено лауреатів конкурсу студентських наукових робіт

Під головуванням заступника голови обласної ради Петра Ворони відбулося засідання журі щорічного конкурсу студентських наукових робіт “Від студентського самоврядування – до самоврядування громад”, заснованого Полтавською обласною радою. Цього року, відповідно до Положення про конкурс та зважаючи на високий науково-практичний рівень студентських робіт, журі встановило одну першу, дві другі та три треті премії.
Першою премією відзначена робота “Створення концертного залу “Fa Соль” Аліни Дудки, студентки Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Друга премія присуджена Костянтину Ткаченку, студенту Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградського, за роботу “Шляхи оптимізації діяльності органів самоорганізації населення у вирішенні нагальних питань територіальних громад”; Владиславу Шовкоплясу, студенту Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, – за роботу “Студентські консультативно-дорадчі структури при органах місцевого самоврядування та державної влади”. Третю премію здобули Ірина Кругляк, магістрант Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, за наукове дослідження “Динаміка рівня політичної активності студентської молоді регіону в 2004–2009 роках”; Андрій Микитенко та Тетяна Скляр, студенти Української медичної стоматологічної академії, – співавтори роботи “Програма “Медична варта”; Оксана Бічуріна, студентка Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, – за роботу “Роль органів місцевого самоврядування у розвитку малих підприємств”.

Автор: Прес-служба обласної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2009, 10:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації