Вхід | Реєстрація

Ну захотілося покататися, ну що ж зробиш?..

Ну захотілося покататися, ну що ж зробиш?..
Справа за думкою не забарилась, тож усю ніч Полтавець пересувався на викраденій автівці. Однак, після вдалої нічної прогулянки молодик вирішив в кращих традиціях американських фільмів позбутися головного доказу — транспортного засобу. Вже після затримання правоохоронці з'ясували: це – не перша нічна прогулянка чоловіка. Більше про це – у наступному сюжеті.
Молодий чоловік, повертаючись додому, побачив на подвір'ї багатоповерхового будинку автомобіль і вирішив продовжити ніч вже «на колесах», розповідає сам затриманий.
Затриманий:
— Йшов додому напідпитку дворами і побачив авто, спробував - дверцята відкриті. Я сів, вирвав дроти з-під замка запалення, завів авто і поїхав додому. Дома посидів, не пам'ятаю скільки часу, повернувся назад, підпалив авто і зник.
Звичайно, полум'я побачили з сусідніх будинків і миттєво зреагували, викликавши пожежників, говорить свідок Людмила.
Людмила, свідок:
— Пришла додому, заснула, а зранку розбудила мене сусідка, сказала, що горить машина на вулиці, попрохала викликати пожежну машину, що я і зробила. Коли я вийшла, то побачила, що машина вже зайнялася і горить факелом.
Одразу ж знайшовся і власник автомобілю, який саме в цей час сидів у райвідділку міліції і писав заяву про викрадення.
Євген, потерпілий:
— Поставив авто біля під'їзду, пішов спати додому. Тільки зібрався їхати на роботу в 5.30 - автомобіля нема. Подзвонив у міліцію.
Як з'ясувалося пізніше, у затриманого така ніч прогулянок на чужому авто – вже не перша. І якщо раніше він просто кидав авто, коли воно зупинилося, попередньо витерши хустиною усі відбитки пальців, то тепер вирішив повністю позбутися доказів, розповідає старший інспектор по зв'язкам з громадськістю Полтавського міського управління міліції Алла Квіта.
Алла Квіта, старший інспектор по зв'язкам з громадськістю ПМУ УМВС України в Полтавській обл.:
— За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 289 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Автор: Руслан Гунько, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2010, 13:00 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації