Вхід | Реєстрація

Молодь Полтави полюбляє естрималити на братській могилі

Молодь Полтави полюбляє естрималити на братській могилі
Велосипедисти облюбували місце для занять естримальними видами дозвілля поблизу Вічного Вогню.
Під час війни тут гітлерівці розстріляли понад 3,5 тисячі радянських військовополонених та мирних жителів. Тут розташована братська могила, де поховані жертви фашизму, а також братська та індивідуальні могили солдатів і офіцерів, партизанів, які загинули, визволяючи Полтаву і область від німецько-фашистських загарбників. На честь загиблих радянських воїнів у парку споруджено меморіальний комплекс Солдатської Слави.
– Тут рівна дорожка і можна добре пострибати, – розповів хлопець-екстримал. – Тим паче ми нікого не турбуємо. Просто тренуємося. Тут для нас найкраще місце. Бо біля обласної адміністрації нас ганяють міліціонери.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua; канал ІРТ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2010, 13:32 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації