Вхід | Реєстрація

Кури не винні

КОБЕЛЯЧЧИНА
Знову місцеві ЗМІ підняли болючу тему курників. І це правильно. «В споре рождается истина». Нехай висловлюються різні точки зору по цьому питанню, а люди більше дізнаються і зрозуміють хто є хто.
А поки американські, російські та українські науковці думають і вирішують жити курям чи не жити, росіяни їдять свіжу охолоджену курятину, а українці – переморожені, незрозумілої якості «окорочка», підтримуючи економіку чужої країни.
А в цей же час працює в Комсомольську ГЗК, «воняє» в Полтаві м’ясокомбінат, в Біликах – цукровий завод і ще багато підприємств, що забруднюють водойми і повітря. І ніхто не займається вивченням впливу цих підприємств на навколишнє середовище, бо вони дають продукцію, робочі місця, відраховують податки і так далі.
Чомусь найбільшу шкоду нібито завдадуть кури, що споконвіку утримуються на присадибних господарствах селян і ніколи ще екологічної катастрофи не спричиняли. Чим же так недогодили «бєлгородські» кури кобеляцьким депутатам? А може вони й не винні?
Хочемо нагадати народним обранцям – районним депутатам, що скоро вибори і їм доведеться їздити по селах зі своїми програмами і обіцянками, зустрічатися з виборцями. От тоді і будете розповідати про свою позицію людям, які мріяли отримати роботу. І якщо ваша позиція стійка і переконлива, то навіщо ж голосування робити таємним. Покажіть своїм виборцям, як ви піклуєтесь про них. Що зможете запропонувати?

Автор: О. Томків, Н. Донченко, Л. Шинкаренко, О. Володченко, М. Красноплахтич – жителі села Куст Кущі і Червоні Квіти


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2009, 11:59 | | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації