Вхід | Реєстрація

На шоу «Танцюють всі-3» Саша і Марта швидко старіють

На шоу «Танцюють всі-3» Саша і Марта швидко старіють
Їх залишилося 12-ть, дванадцять кращих танцюристів України. І наш земляк Саша Геращенко в їх числі продовжує боротьбу за головний приз шоу "Танцюють всі-3". В п'ятницю, 12 листопада, на каналі СТБ відбулася трансляція 4-го прямого ефіру танцювального проекту. Для Саші і його партнерки Марти цей ефір став одним з найскладніших.
Цього разу прихильників проекту чекав сюрприз — членів журі шоу стало більше. До вже звичних нам суддів приєднався і всесвітньо відомий хореограф із США, постановник танцювальних номерів співачок Леді Гага і Кэтти Пері — Майкл Швондт.
Приємним сюрпризом для уболівальників Саші Геращенко стало і невелике одкровення Влада Ями. На питання ведучих, хто з учасників 3-го сезону проекту його вражає найбільше, Влад відповів:
— Цього сезону танцюристи мене взагалі дивують в кожному ефірі. І кожного разу це різні учасники шоу. Але з хлопців більше за усіх мене дивує Саша.
Після цієї заяви зал вибухнув оплесками і криками радості, так що ведуча шоу Ліля Ребрик відмітила, що таку підтримку на проекті вона, чи навряд, ще раз колись почує. "Мабуть уся Полтавська область сьогодні приїхала тебе підтримати", — відмітила Ліля.
Втім, підтримка Саші і Марті цього разу була потрібна як ніколи, адже танцюристи відкривали прямий ефір, виступаючи першими на сцені.
За час участі в шоу Саша і Марта ще жодного разу не витягнули свій рідний стиль танцю. Кожного тижня танцюристам доводиться освоювати не лише складну хореографію, а ще й новий для себе стиль. У 4-му ефірі учасники проекту виконали самбу. А для того, щоб передати усю глибину задумки хореографа, найексцентричнішого постановника танців для проекту — Тона Гретена, танцюристів довелося "зістарити" до 80 років.
За задумом хореографа літня пара, яка ледве стоїть на ногах, раптом знаходить молодильне яблуко, випробувавши якого головні герої на декілька хвилин знову стають 17-річними. Звичайно "старенькі" не упускають можливості і запалюють по повній в скаженому темпі самби.
Постановка була насичена складними підтримками і акробатичними трюками, на щастя фізична і технічна підготовка Саші і Марти дозволяє хореографам утілювати в життя їх найсміливіші задуми. Втім не усе пішло гладко. У танцюристів не вдалася одна з підтримок, але враховуючи скажений ритм і насиченість танцю складними елементами, мабуть просто дала про себе знати втома. Коли Марта впала, Саша постарався її підхопити, щоб пом'якшити падіння і вийти з ситуації. Багато глядачів так і не зрозуміли, що бачили невдалий трюк, адже усе виглядало дуже натурально, можна сказати, неначе так і було задумано. Втім, судді, звичайно ж, розпізнали помилку і вказали на неї танцюристам. Але, не дивлячись на це, Майкл Швондт замість звичайного коментаря, почав просто кричати на підтримку танцюристів.
І хоча танець Саші і Марти не можна назвати найкращим танцем ефіру, проте, танцюристи змогли довести, що гідно освоїли і цей стиль.
Після виступу вони виглядали дуже засмученими, готувалися танцювати свої соло і боротися за життя на проекті. Мені вдалося поспілкуватися з Сашею під час перерви на голосування.

— Який ефір для тебе був найскладнішим?

— Перший. Тому що він був першим. І сьогодні дуже нелегко припало.

— Як ви оцінюєте свої шанси?
— Ми навіть не намагаємося щось прогнозувати, тому що тільки Господь Бог знає, кому вдасться пройти далі, а кому – ні. Тому ми кожного разу дуже хвилюємося і переживаємо. На цьому проекті взагалі складно вгадати, за кого проголосують глядачі, а за кого ні.

— А з ким ти найбільше здружився на проекті?
— Це Ніксон (Микита Єрьомін)! Взагалі я з усіма дружу. Але найбільшими друзями для мене стали Юджин, який, на жаль, вибув в першому ефірі і Микита. Ніксон — це та людина на проекті, з яким я ділюся усім.

— Скажи, на вулиці вже впізнають тебе?
— Ну так…. Буває (посміхається). Ми ж зараз живемо в Пущі Водиці, то там вже пізнають помалу.

— За ці 4 ефіри, які танці ти полюбив найбільше з тих, що ви виконували з Мартою?

— Мені особливо запали в душу контемп і хіп-хоп, які ми танцювали в другому і третьому прямому ефірі.

— А з ким з хореографів тобі найбільше сподобалося працювати?
— Вони усі чудові! Тарас Мельник, Дерек Мітчелл, Наполеон і Табіта. Тон Гретен приклав немало зусиль, щоб з нас небальників зробити щось бальне (сміється).
Неначе почувши, що мова пішла про неї, до нашої бесіди приєдналася і Марта. Поза увагою камер вона виглядає так само, як і під час зйомок — усмішлива, весело підморгує персоналу каналу, підколює працівників, що проходять мимо. Судячи з реакції людей, працюючих з танцюристами, складається враження, що Марту тут полюбили саме за її безпосередність і щирість. З дівчиною усі намагаються заговорити, цікавляться, чи задоволена вона виступом.

— Марта, скажи, куди витратиш гроші, якщо виграєш головний приз?
— Ой, йоооо…. Потрібно подумати. Гроші потрібні, звичайно. Отже, напевно, віддам друзям те, що вони зараз витрачають на смс-ки. А решту — з розумом витрачу. Хоча, якщо чесно, то стимулом для мене не є 350 тис.грн., які віддадуть переможцю. Я найбільше хочу поїхати вчитися танцювати в Америку, ну з неграми там потанцювати і таке інше.

— Дай відповідь на найчастіше питання, яке пишуть на ваших з Сашею сторіночках в Інтернеті: чи зародилися у вас якісь почуття або це тільки образи на сцені?

— (сміється) Нехай Саша відповість! А я ….Я не знаю!

— Які хлопці тобі взагалі подобаються?
— Мені подобаються хлопці, які добре до мене ставляться, коли видно, що він тебе цінує. Я відразу це відчуваю. Я дуже чутлива і можу відразу здогадатися, як людина до мене насправді відноситься. Якщо є якийсь негатив, я його відразу помічаю. Отже, для мене важливо, щоб до мене красиво залицялися. Ну, і щоб хлопець, звичайно, був симпатичний як зовні, так і як людина.

— Як проводиш вільний час на проекті, коли він видається?
— Чесно кажучи, лежу на кроваті і просто відпочиваю. А ще намагаюся зайти в Інтернет і поспілкуватися з друзями. Але вільного часу взагалі у нас дуже мало, тому що зйомки багато часу займають, та і танці нам попадаються складні, так що ми постійно відпрацьовуємо номери.

— Який твій найбожевільніший вчинок в житті?

— Оооо! Я взагалі екстремалка, так що для мене божевільні вчинки пов'язані з якимсь екстримом і ризиком. Наприклад, я дуже люблю з друзями швидко їхати на машині. Звичайно, коли не я за кермом, а хтось. Адже мені самій тільки 18 нещодавно виконалося, так що я не могла водити. Мені взагалі подобається усе таке, як ось стрибати з парашутом…

— А думка кого з членів журі для тебе найважливіша?
— Це, дивлячись який стиль нам випадає. Якщо це, бальний, наприклад, то особливо важливо почути думку бальників. Я прислухаюся до думки того члена журі, чий рідний стиль танцю ми виконували. Ну, тому що вони більше "шарять".
Але танцюристи переживали марно. 12 листопада глядачі знову підтримали пару Саші і Марти. Отже ми побачимо цих щирих і безпосередніх танцюристів і в наступному прямому ефірі шоу "Танцюють всі — 3". Ефір 19 листопада стане для них особливо знаменним, адже цього дня буде визначена 10-ка фіналістів проекту. А шоу перейде в нову фазу, коли глядачі голосуватимуть вже не за пару, а за окремих танцюристів. Отже давайте побажаємо нашому землякові Саші Геращенку удачі і підтримаємо його в голосуванні, відправляючи смс з кодом 106 на номер 7766! (голосувати можна тільки 19.11 після оголошення ведучими шоу про відкриття ліній для голосування).
Також наших улюбленців можна підтримати в інтернет-голосуванні за звання найбільш романтичної пари проекту. Проголосувати можна, перейшовши за посиланням:
http://dance.stb.ua/contest/

Група Олександа Геращенко В контакті — http://vkontakte.ru/club19041052
Сайт Олександра — http://www.gerashka.at.ua


Автор: Еліна Сергачова, Фотограф — Валентин Василенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2010, 21:58 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації