Вхід | Реєстрація

У вівторок підбили підсумки 13-ї за ліком міської гри «Дебати»

У вівторок підбили підсумки 13-ї за ліком міської гри «Дебати»
Організатори, певне, і не очікували такої зацікавленості молоді, втім, кількість команд, а відповідно – самих учасників, зросла у рази. За суперфінальними змаганнями цьогорічних переможців спостерігала наша знімальна група.
Близько 200 учасників із 35 команд цьогоріч переслідували одну мету – вибороти перемогу у міській інтелектуально-розвиваючій грі «Дебати». Організатори заходу зазначають: майстерність вислювлювати свої думки, поважати думку опонента, знаходити конртаргументи в ході дискусій щорічно покращується. Серед успіхів називають і перемогу 2-х команд на міжнародій грі у Бердянську у 2009 та 10-му роках.
Елеонора Бакунович, методист міського методичного кабінету:
— Те, що дає наш міський інтелектуальний клуб, - це і критичність мислення, вміння довести свою думку, вміння вислухати один одного, це дисциплінує дітей.
Все те, що отримує кожен учасник гри «Дебати», можна і слід використовувати на практиці, при подальшому навчанні в виші. Перелік переваг продовжують самі учасники.
Шеза, учасниця гри «Дебати» (гімназія №33):
— Це дуже цікава гра, розиваєш себе як особистість. Вмієш доносити свої думки.
Юлія, учасниця гри «Дебати» (ліцей №1):
— Це є дуже корисним для отримання майбутньої професії - більшість із нас хочуть стати юристами. Це дозволяє поглянути на речі з 2-х сторін, адже у сучасному світі дивитися на все з одного ракурсу неможливо.
Як результат запеклої боротьби під час дискусій на тему «Вирішення проблем молоді – справа рук самої молоді» переможцями стала команда 2-ї міської школи, яка і буде представляти Полтаву на обласних змаганнях, що пройдуть в січні 2011 року.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2010, 11:23 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації