Вхід | Реєстрація

Вчетверте студенти вишів міста зібралися на благодійний бал під назвою «Допомогти так легко»

Вчетверте студенти вишів міста зібралися на благодійний бал під назвою «Допомогти так легко»
Уже вчетверте студенти вишів міста зібралися у новому приміщенні Полтавського міського будинку культури, щоб зібрати гроші на допомогу дітям, які цього потребують. На традиційний благодійний студентський бал прийшло чимало небайдужих до чужого горя.
40 гривень – саме таку суму було визначено цьогоріч організаторами студбалу в якості благодійного внеску. Саме такою була вартість квитка.
Традиційний студентський бал заснований у 2007 році за сприяння управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради та Студентської ради м. Полтава. Цьогоріч, уже вчетверте, студенти зібралися на благодійний захід, кошти від якого будуть передані на допомогу одразу чотирьом дітям, які потребують негайного лікування.
Студенти кажуть: прийшли кожен зі своєю метою. Та все ж проблеми знедолених дітей близькі кожному з них.
Бліци:
— Мабуть, щоб відпочити. На такому балу, коли так багато красивих людей, дівчат в тому числі, аж око радіє і хочеться цією радістю переповнити всіх навкруги.
— В першу чергу – це допомога дітям, а далі уже гарний відпочинок.
— Я люблю такі товариства, хотілося б навчитися танцювати вальс. Себе показати, на людией подивитися
— Це благодійність, а ще дуже хочеться провести з користю та цікаво вечір.
Повертаючись до традицій Середньовіччя, чи не кожна дівчина потай уявила себе казковою принцесою. Та й принци говорять: аби було потрібно захистити честь коханої – викликали б суперника на дуель.
Бліци:
— Звичайно. Адже це честь не лише моєї діввчини, а й моя честь. А за неї я відповідаю
— Спочатку дипломатія, а якби не виручила, то я б обов'язково щось придумав
— У мене, на жаль, немає хлопця, але якби був, то він би обов'язково вийшов за мене на дуель/
Привітав усіх студентів зі святом і Полтавський міський голова. Запевнив: дуже радий, що стільки небайдужих відгукнулося на клич про допомогу дітям.
Олександр Мамай , Полтавський міський голова:
— По-перше, мені ще раз хочеться привітати, що ви такі гарні, такі молоді, що відгукуєтеся на такі проблеми дітей. І особисто від себе, від нашої міської влади ми внесемо точно таку саму суму, яку зібрали ви/
Студентам вдалося зібрати близько 20 тис. гривень. А студентів, які за рішенням управління у справах сім'ї, молоді та спорту займають в Полтаві найактивніші громадські позиції, нагородили грамотами та подяками. Привітала студентів зі святом і співачка Олена Ковтун. Говорить: їй студентське життя пам'ятне як найвеселіші роки.
Олена Ковтун, співачка:
— Дозвольте мені від усього серця привітати вас із Днем судента. Це чудове свято. Я також була студенткою і знаю, що це просто неперевершене, веселе свято. Нехай вам завжди щастить та супроводжує удача/

Автор: Віталій Улибін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2010, 12:58 | Полтава | Культура та освіта
1. KING / 19 листопада 2010, 10:38
А я й ніколи не вживав ніяких "вишів". Коли мене питали чим я займаюся, то відповідав: «Навчаюся в універі» полтавським суржиком :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації