Вхід | Реєстрація

Саша Геращенко увійшов до 10-ки кращих танцюристів України!

Саша Геращенко увійшов до 10-ки кращих танцюристів України!
Наш земляк Саша Геращенко увійшов до 10-ки фіналістів проекту "Танцюють всі-3", став рекордсменом шоу, а також обзавівся вболівальниками серед фіналістів минулого сезону популярного ТБ-проекту.
П'ятий прямий ефір проекту "Танцюють всі-3" став екватором шоу. Цього дня визначилася 10-ка фіналістів, до якої увійшов і наш земляк Саша Геращенко. Віднині шоу входить в нову фазу. Про все це докладніше – далі.
Перед виходом на сцену, 19 листопада, Саша особливо хвилювався, і не дивно, адже цього дня він в парі з Мартою танцював найскладніший для нього танець на проекті. Нашому танцюристові дістався знову не його рідний стиль танцю, а запальний рок-н-рол.
Ставив танець для Саші і Марти хореограф шоу "Танцюють всі-3" Роман Горбач. Він намагався зробити для танцюристів номер, в якому вони могли б максимально розкритися.
– На сьогодні рок-н-рол я вважаю найскладнішим танцем з тих, які я танцював на проекті, - признається Саша. — Цей стиль сам по собі непростий, він дуже швидкий. Та до того ж в хореографії було використано багато важких підтримок. Тому дуже важливо було витримати цей шалений ритм і правильно виконати усі задуми хореографа.
Саша і Марта дуже переживали, адже в попередньому ефірі під час танцю через невдалу підтримку танцюристи впали. Але цього разу вони хвилювалися даремно. Їм не лише підкорився рок-н-рол, але й вдалося повернути до себе розташування суддів. Після виступу нашого земляка, коментуючи його танець, суддя проекту Сіско Гомес знову замість простих слів прокричав "Love! Love! Love!".
Це вже третя найвища похвала від Франциско, яка дісталася саме парі Саші і Марти. Таким чином, наш земляк разом зі своєю партнеркою стали рекордсменами шоу "Танцюють всі". Адже до цього ще жодній парі, ні в одному з попередніх сезонів не діставалося стільки компліментів від найвимогливішого судді.
На жаль, ознаменувався ефір і неприємною подією. За день до прямої трансляції шоу на репетиції травмувала ногу одна з фавориток проекту – Тисато Ісікава з Японії. Дівчина зламала палець на правій нозі, і вийти на танцпол не змогла. У шоу її замінила Женя Дехтяренко, яка залишила проект під час минулого ефіру.
На жаль, серед багатьох прихильників проекту "Танцюють всі-3" тут же поповзли чутки, а не чи захотів хтось "прибрати" одну з найяскравіших учасниць шоу, яка втім, є іноземкою. Проте, Тисато була присутньою особисто на прямому ефірі, а те що пересуватися вона могла лише за допомогою милиць або своїх друзів-танцюристів, говорить про те, що інформація про її травму правдива.
Проте, оскільки Женя в танці замінила Тисато, то боротьбу за життя на проекту дівчат-учасниць ніхто не відміняв. Під загрозою вильоту цього разу виявилися пари Антона і Олени, Тоні і Анжелы, Федора і Жені Храмовой. На жаль, рішенням журі проект покинула остання пара. Почувши, що вона припинила свою участь в шоу, Женя так сильно розплакалася, що доки глядачі дивилися ролик про неї, Лілія Ребрик, намагалася привести дівчину до тями. Їй це насилу вдалося перед самим поверненням до прямої трансляції. А ось новину про те, що проект залишає Федір, із сльозами на очах сприйняла суддя шоу Тетяна Денисова.
Що ж до Саші Геращенко, то він потрапив у фінал проекту, жодного разу не станцювавши соло за життя. Кожен його виступ відкривав глядачам танцюриста з нового боку, і кожного разу він отримував необхідну підтримку в голосуванні.
Але в ТОП-10 усе буде інакше. Тепер кожного разу після виступу танцюристи тягнутимуть не лише стиль танцю, який їм доведеться виконувати в наступному ефірі, а й вибиратимуть з заповітного капелюха з конвертами ім'я свого нового партнера. Наступного разу ми з вами побачимо Сашу в парі з Оленою Пуль, вони танцюватимуть джаз.
І вибором стилю і новою партнеркою, що дісталася йому, Саша задоволений. Говорить, що джаз він ще не танцював і це буде новий для нього досвід, а ось Олену він дуже поважає, як танцівницю і радий стати з нею в пару.
Але варто нагадати про те, що вже 26 листопада ми з вами голосуватимемо не за пару, а за окремого танцюриста. Ті учасники шоу, хто набере найменшу кількість глядацьких голосів, показуватимуть свої соло за життя.
Із зменшенням кількості учасників шоу збільшується навантаження на тих, що залишилися в проекті. У наступному ефірі кожен учасник проекту танцюватиме не лише в парі та братиме участь в груповій постановці, а і повинен підготувати соло на задану каналом СТБ тематику. У якому образі перед нами з'явиться Саша – стане відомо вже наступної п'ятниці. Проте вже сьогодні його уболівальникам варто згрупувати усі свої сили, адже боротьба на проекті стає все жорсткішою.
Проте, усі вболівальники Саші, можуть додатково порадіти за нього. Серед людей, які підтримують нашого земляка, є й імениті учасники минулого сезону проекту. Так на пост-шоу після 5-го прямого ефіру спеціальними гостями студії стали фіналістка і суперфіналіст "Танцюють всі-2" Катя і Женя Карякіны. Ведучий проекту Дмитро Танкович поцікавився, за кого ж вони вболівають, на що Катя відповіла:
– На усіх конкурсах я зазвичай спостерігаю за тим, як танцюють дівчата. Але цього разу на цьому проекті я вболіваю за хлопців, вони усі дуже класні! Я вболіваю за усіх, але сьогодні один мій фаворит покинув шоу (Федя), проте другий мій улюбленець залишився в проекті. Це Саша Геращенко і я бажаю йому перемоги!

Невідомі факти про Сашу Геращенко
Ми також постаралися врахувати усі запитання, які ви надсилаєте до редакції відносно учасника проекту "Танцюють всі-3" Саші Геращенко. Отже, ми переадресували ваші питання Саші, а він з радістю на них відповів.
— Який твій улюблений колір?
Саша Геращенко : Зелений.
— Щасливе число?
С. Г. : Троєчка.
— Улюблена страва?
С. Г. : Пельмені!
— Ти сова або жайворонок?
С. Г. : Я взагалі сам по собі люблю рано вставати. Але на проекті великі навантаження, я тренуюся допізна, так що зараз уранці з'явилося сильне бажання ще хоч трошечки поспати.
— Який твій ріст?
С. Г. : 1,70 м з хвостиком (посміхається).
— Якого кольору у тебе очі?
С. Г. : Не знаю. (прим.авт.: сіро-зелені).
— Розмір взуття.
С. Г. : 41-42.
— Улюблена музика?
С. Г. : Я усе слухаю! Але можу виділити пару улюблених виконавців і напрямів. Це, мабуть, Авріл Лавін, "репчик" ще люблю, фанк.
— Який твій улюблений одяг?
С. Г. : Люблю носити усе широке і зручне.
— Якісь шрами або родимки цікаві є у тебе?
С. Г. : Навіть не знаю. Принаймні я не помічав (сміється).
— Коли ти перший раз поцілувався?
С. Г. : (сміється) Років в 6-7 це було.
— Твоє серце зараз вільне?
С. Г. : Так.
– Ти колись кохав?
С. Г.: Так, у мене були серйозні стосунки. Я 3 роки зустрічався з дівчиною. І взагалі я дуже вірна людина.
- У тебе є мрія?
С. Г.: Так. Сьогодні моя мрія гідно себе показати на цьому проекті, ну і виграти, звичайно, дуже хотілося б (посміхається). Я дуже хочу допомогти своїй мамі, а також відкрити свою школу танцю. А ще мені б сильно хотілося спробувати свої сили в американській версії шоу "Танцюють всі". Я планую за рік підтягнутися, дасть Бог, щоб усе було нормально, і поїхати, спробувати пройти кастинг на «So you think you can dance».
Не пропустіть 6-й прямий ефір шоу "Танцюють всі-3" – 26 листопада в 20:00 на каналі СТБ. Ваша підтримка і ваші голоси потрібні нашому землякові як ніколи. Підтримаємо Сашу Геращенко на проекті "Танцюють всі-3"!

Група Олександа Геращенко В контакті — http://vkontakte.ru/club19041052
Сайт Олександра — http://www.gerashka.at.ua

Автор: Еліна СЕРГАЧОВА, фото - Валентин Василенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2010, 08:48 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації