Вхід | Реєстрація

«Саша, ти — неперевершений!» — Франциско Гомес

«Саша, ти — неперевершений!» — Франциско Гомес
Такими словами відмітив виступ нашого земляка під час 6-го прямого ефіру британський хореограф і суддя проекту "Танцюють всі-3". А Тетяна Денисова назвала танець Саші Геращенко безсмертним. Що саме так уразило суддів, в образі якого почуття з'явився перед глядачами Саша, і чому він не спав дві доби на проекті — читайте далі.

Черговий прямий ефір почався з групового танцю хлопців, який відкривав наш земляк Саша. В образі ліричного героя він вийшов з темряви і зал вибухнув оплесками. Оксана Задорожня, хореограф проекту "Танцюють всі-3" в цьому танці дала можливість розкритися кожному з хлопців. І з перших же хвилин 6-го прямого ефіру стало зрозуміло, хто на що здатний. Танцювальну постановку прикрасили Сашкові коронні стрибки і легкість у виконанні акробатичних елементів.
Але на цьому сюрпризи для глядачів не закінчилися. Адже під час наступного виходу на сцену Саша перевтілився в справжнього мачо. Річ у тому, що усім танцюристам організатори запропонували показати своє соло на задану каналом СТБ тему — почуття. Саші дісталася "Пристрасть". У подібному образі глядачі нашого земляка ще не бачили, тож із здивуванням відмітили його здатність до перевтілення.
Але, звичайно, понад усе глядачі чекали парних танців. Варто нагадати, що в цьому ефірі Саша танцював з новою партнеркою — Оленою Пуль з Харкова. Більш того, танцюристам дістався і новий для обох стиль — джаз. Постановником номеру для цієї пари виступив хореограф Роман Горбач.
— Це історія про Майстра і Маргариту, які шалено люблять один одного, — пояснив задумку своєї постановки хореограф. — Але проблема полягає в тому, що у нашої героїні є сім'я і вона лише зрідка приходить до коханого. Щоб виконати цей танець Саші і Олені треба повністю віддатися один одному і максимально довіритися, без цього нічого не вийде.

Постановники номерів для шоу часто говорять про довіру. Тому спочатку слова Романа глядачі серйозно не сприйняли. Але усе змінилося, коли пара Саші і Олени вийшла на сцену. Вони показали не лише зворушливу історію кохання Майстра і Маргарити, але і впоралися з надскладною хореографією. Роман Горбач не перебільшував, кажучи про повну віддачу, один невмілий рух коштував би танцюристам серйозних травм, настільки складними і незвичайними були підтримки, використані в танці.
На щастя, Саша і Олена впоралися з поставленим завданням. При чому настільки добре, що суддя проекту Франциско Гомес почав кричати їм "Love! Love! Love"! ще до того, як ведучі дали йому слово. До речі такі слова підтримки від Сиско для Саші прозвучали вже в четвертий раз, що ще раз підкреслює професіоналізм нашого земляка.
— Я навіть не чекав від Саші такої мужності, — признався Франциско. — Саша, ти — неперевершений! Україна, голосуй!
Не залишили цю пару без компліментів й інші члени суддівського складу проекту "Танцюють всі-3". Так, Олексій Литвинов відмітив:
— Я дивуюся, як можна за одну хвилину передати увесь "смак" і сюжет безсмертного роману. Що стосується хореографії — це просто вибух! А ще хочу відмітити дивну якість цих танцюристів, ви віддаєтеся танцю повністю, а це дуже важливо.
— Скажу одне, я щасливий за наше шоу, і за вас, тому що з вас вийшла в усіх планах дуже красива і гармонійна пара, — приєднався до обговорення виступу Влад Яма. — Ви показали сьогодні себе з іншого боку, танцювали так відчайдушно, буквально до останньої краплі поту.. Більше б нам таких танцюристів і таких номерів в шоу. Браво!
Але з особливим трепетом танцюристи чекали коментаря від фахівця з джазу, Тетяни Денисової, яка відмітила, що навіть не чекала від танціників такого професіоналізму, сили і потужності у виконанні, а також призналася:
— Як рукописи не горять, так і цей танець чекає безсмертя! Я упевнена, що ви його танцюватимете ще не раз для глядачів України.

І судді виявилися праві, адже Україна вирішила підтримати танцюристів і надати їм право продовжити участь в проекті. І Олену, і Сашу ми побачимо під час наступного прямого ефіру. Проте, Саша цього разу мабуть набрав не досить велику кількість голосів, адже, хто виявиться під загрозою відходу з шоу вибирали саме між ним і Тоні. Тож  не забувайте голосувати за нашого земляка!
Але не встигли уболівальники Саші нарадуватися тому, що він пройшов в наступний тур, як у них з'явився ще один привід гордитися танцюристом. Під час пост-шоу спеціальними гостями студії стали фіналісти другого сезону проекту "Танцюють всі" Віталій Загоруйко та Інна Мазуренко. Вони подарували глядачам свій виступ, а також прийшли відповісти на каверзні питання ведучого проекту Дмитра Танковича, який поцікавився, за кого вболівають імениті танцюристи. Розкривати секрети пара не поспішала, розуміючи, що на них лежить велика відповідальність, адже цього року і Віталій, і Інна беруть участь в створенні шоу вже на правах хореографів. Зокрема ця пара викладала бальні танці 20-ці кращих танцюристів України 2010 року.
— Ми допомагали усім. І зараз важко сказати, що ми за когось вболіваємо, а за когось — ні, — призналася Інна. — Але я особливо вболіваю за Сашу. Усі танцюристи відмінно підготовлені, усі вони класні, але Сашко підкуповує своєю безпосередністю, добротою і щирою українською мовою!
— Я теж вболіваю за Сашу, — посміхнувся Віталій. — Він дуже щирий, а це важливо для людини.

З перших вуст
Після виступу танцюристів мені вдалося поспілкуватися з мамою Олени, Тетяною Пуль.
— Як ви віднеслися до того, що Олена танцюватиме з Сашею?
— Ми усі дуже зраділи! Річ у тому, що ми вже давно помітили, наскільки він сильний танцюрист і, признаюся, я хотіла, щоб дочка стала з ним в пару. Я збираю групу підтримки, і ми їздимо на кожен прямий ефір в Київ, а по дорозі проїжджаємо біля Хорола. Зупиняємося і махаємо Сашиному місту (сміється).
Більше того, я для себе відмітила двох найсильніших цього року танцюристів. Один з них — це Саша, а ім'я другого називати не буду, щоб нікого не образити.
— Скажіть, за дочку не боїтеся, адже вона виконує дуже складні і небезпечні підтримки в танці?
— Боюся, звичайно! Але Олена танцює з 9 років і у неї великий досвід роботи в парі, тому я вірю в неї. У джазі Олени і Саші і правда було багато небезпечних елементів, і я звичайно хвилювалася. Але Олена ще до ефіру дзвонила мені і розповідала, як проходять їх тренування. Говорила, що Саша вважає її настільки ніжною і так боїться впустити, що міцно в підтримці обхоплює за ноги, так що навіть синяки залишаються (посміхається). Але це добре, я зате знала, що Саша її не впустить.

Своїми враженнями від прямого ефіру з нами поділився і сам Саша Геращенко.
— У тебе було незвичайне соло, чи легко тобі дався образ Пристрасті?
— З цим соло у мене була окрема історія! (посміхається) Я сам по собі спокійний хлопець, але і у мене, звичайно, бувають іноді неймовірні пристрасні емоції. Але я вважаю, що безумна пристрасть буває лише тоді, коли є справжня любов.
З-за підготовки соло я навіть не спав дві доби. Цей номер мені довелося переробляти 4 рази! У вівторок я вибрав одну пісню, підготував танець. А о 12-ій ночі мене попросили замінити музику, довелося усе переробляти. І так було кілька разів. Часу на постановку нового соло просто не було, адже у нас дуже щільний графік тренувань. Тому ставити соло доводилося вночі, коли усі спали. Спасибі хлопцям, які допомагали мені порадами і спасибі за підтримку Максиму Оробцю!
— Як тобі танцювалось з новою партнеркою?
— Класно! (посміхається) Олена — просто супер! У підтримках вона неперевершена! Мені було з нею легко і комфортно. Вона мене заспокоювала, коли я переживав і нервував. Вона дуже мудра і ніжна, як кішечка (посміхається). Я дуже задоволений, що нам вдалося разом попрацювати.
— Чим в танці Олена відрізняється від Марти?
— Складно сказати. Вони абсолютно різні і обидві неймовірні танцівниці! З Мартою усе було інакше, до неї я більше звик, адже ми танцювали разом 5 тижнів. Проте Олена мене просто уразила своєю легкістю в роботі з підтримками, своєю довірою партнерові. Одне можу сказати із впевненістю – тут всі танцівники дуже сильні і з усіма танцювати – просто задоволення.
— Ти став рекордсменом проекту по почутих "Love! Love! Love"! від Франциско. Як себе почуваєш в цій ролі?
— Та який я рекордсмен? (червоніє) Я просто танцював. Коли виходиш на сцену ти не думаєш, що скажуть судді. Ти просто переживаєш той момент, який відображує постановка. Хочу сказати велике спасибі Роману Горбачу за цей джаз! Він поряд з хіп-хопом став моїм улюбленим танцем на проекті!

А ми нагадуємо, що нашому землякові Саші Геращенко дуже потрібна ваша підтримка! Тільки наші з вами голоси можуть надати танцюристові право продовжувати участь в проекті. Отже, не забувайте включати канал СТБ в п'ятницю о 20:00 і голосувати за Сашу за номером 0-900-10-21-14 або відправляти смс з кодом 114 на номер 7766!
Користувачі Інтернету також можуть взяти участь в додатковому голосуванні і підтримати Сашу і Марту (у цьому голосуванні вони беруть участь разом) в боротьбі за звання найромантичнішої пари :
http://dance.stb.ua/contest/





Автор: Еліна СЕРГАЧОВА, фото - Валентин Василенко, для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2010, 10:14 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації