Вхід | Реєстрація

«Стандарт» дебютує розгромною поразкою

«Стандарт» дебютує розгромною поразкою
21 листопада в критому майданчику Полтавського склозаводу розпочався розіграш чемпіонату з міні-футболу. Цього ж дня на блискучому паркеті ПЗМС провела свою першу гру і новосанжарська команда.
Щоправда, цей «Стандарт» суттєво відрізнявся від того, який виступав у групі Б обласної першості ще восени. По-перше, біля тренерського керма нашої команди з’явився Віталій Баранович. По-друге, і це, напевно, головне, команду сформували із «своїх» — футболістів, які виступають в першості Новосанжарського району. І ніяких тобі полтавських, чи білицьких легіонерів. Кошти на розвиток своїх футболістів виділила районна рада за сприяння райдержадміністрації. За словами новопризначеного тренеру команди, тепер фінансування «Стандарту» буде більш стабільним та постійним.
Кістяк команди склали футболісти чемпіона району — руденківської «Зорі». Окрім них до складу увійшли чотири гравці новосанжарської «Сили ради» та по одному — драбинівської «Чистої криниці» та сухомаячківського «Темпу». Склад, можливо, і бойовий, але з дуже маленьким досвідом виступів саме на міні-футбольних полях.
У першому матчі нашому «Стандарту» випало зустрічатися із повноправними господарями майданчика — командою «ПЗМС». Ті й почувалися, як вдома — з самого початку і до кінця поєдинку. Наші хлопці намагалися компенсувати брак досвіду великим бажанням, але цього було все-таки замало. Гравці «ПЗМС» без проблем розігрували м’яч, били по воротам і забивали голи. 1:0, 2:0, 3:0, 4:0, 5:0, перерва. Стало зрозуміло, що розгрому «Стандарту» не уникнути. А тут ще, як на зло, нашим і не щастило. Спочатку Костянтин Кривуля намагався завдати вирішального удару, але натомість отримав рецидив старої травми і покинув поле лише з допомогою медика. Потім хлопці просто не забивали із вигідних позицій — Андрій Чумак влучив у голкіпера, Артур Буря не вчасно послизнувся, а Стас Мокрий лише перевірив на міцність поперечину. Віталій Баранович і Максим Калюжний зловживали дриблінгом, накручуючи по два-три суперники, але толку з цього було мало. Як влучно висловився голова районної федерації футболу Анатолій Чумак: «ПЗМС грає у міні-футбол, а наші — у звичайний». Наші не забивали, а гості тішились, як хотіли. І продовжували закочувати м’ячі у наші ворота. В підсумку маємо поразку з рахунком 10:0. Це, звичайно, міні-футбол, але також неприємно.
Перший млинець «Стандарту» без легіонерів вийшов добряче таки підгорілим. Але керівництво команди сподівається, що хлопці наберуться досвіду гри і, з часом дадуть результат. Будемо чекати і вболівати. Це ж, як не як, свої.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2009, 17:28 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації