Вхід | Реєстрація

Борг по зарплатам в області становить майже 33 млн.грн.

В облдержадміністрації відбулося засідання обласної робочої координаційної групи з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати. Учасники засідання обговорили ситуацію, що склалася на підприємствах, які найбільше заборгували своїм працівникам, серед них ВАТ „Тепловозоремонтний завод”, ТОВ „Завод газорозрядних ламп”, ВАТ „Кременчукгаз” та ін. Загальна сума заборгованості із заробітної плати на підприємствах Полтавщини становить 32,9 млн. грн. згідно з інформацією Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. У 13 районах області та місті Комсомольськ заборгованість із зарплати на економічно активних підприємствах відсутня.

Автор: Тетяна СЕПІТА, прес-служба ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2009, 18:01 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації