Вхід | Реєстрація

Водій автомобіля «ДАФ» збив на смерть двох жінок

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Лубенському районі у с. Войниха. Водій автомобіля «ДАФ» громадянин Є. 1958 р. н. збив двох пішоходів: громадянку Х., 1991 р. н. та громадянку О., 1988 р. н. Внаслідок ДТП пішоходи отримали смертельні травми, повідомили в ГУ МНС в Полтавській області. Загалом, за минулу добу МНСники зареєстрували на території області 5 надзвичайних подій. З них: 1 пожежа (1 чол. загинув), 4 дорожньо-транспортні пригоди (3 людей загинуло, 3 - травмовано).

Дорожньо-транспортні пригоди сталися:
м. Полтава Київський район вул. Кучеренка, водій автомобіля «Рено-11» громадянин О., 1969 р. н., скоїв зіткнення з автомобілем «Шевроле Авео» під керуванням громадянки Р., 1950 р. н. Внаслідок ДТП громадянка Р. отримала закриту черепно-мозкову травму і доставлена в 1-шу лікарню м. Полтави.
Лохвицький район у с.Сенча, водій автомобіля «Нісан Максіма» громадянин Т., 1974 р.н., скоїв наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій отримав смертельну травму і доставлений в морг Лохвицької ЦРЛ, пасажир автомобіля громадянин Д., 1977 р.н., отримав перелом лівого плеча і доставлений в Лохвицьку ЦРЛ.
Кременчуцький район на 268 км а/д Бориспіль-Дніпропетровськ, водій автомобіля «Тайота» громадянка Семенова О.В., 1964 р.н., з’їхала у правий по напрямку руху кювет і перекинулась. Внаслідок ДТП громадянка Семенова О.В. отримала закритий перелом правого передпліччя і доставлена в Кременчуцьку ЦРЛ.
Пожежа виникла у Кременчуцькому районі у с. К.Потоки по вул. Леніна, в житловому будинку громадянки К., 1945 р. н. Вогнем пошкоджено дерев`яну підлогу на площі 0,7м2. Збитки та причина пожежі - з`ясовуються. Врятовано житловий будинок на суму 15 000 грн. На місці пожежі виявлено труп співмешканця громадянина К., 1949 р. н., який направлено в морг 4-ї міської лікарні для встановлення причини смерті. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-13.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2009, 18:02 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації