Вхід | Реєстрація

Відкриється ІІІ Міжрегіональна виставка-турсалон «Відпочивайте на Полтавщині»

Протягом двох днів у Полтавському міському будинку культури (вул. Майдан Незалежності, 16) проходитиме ІІІ Міжрегіональна виставка-турсалон «Відпочивайте на Полтавщині». Про підготовку до неї говорили на нараді у першого заступника голови облдержадміністрації, голови оргкомітету з проведення виставки Івана Близнюка.
У програмі заплановані виступи творчих колективів, дегустація галушок, виставка-продаж виробів ужитково-декоративного мистецтва, показ колекції одягу студії Юрія Матвєєва, розігрування білетів у боулінг, кіно, на каток, подорожі у Крим та інші сюрпризи. А ще для бажаючих проведуть вечірню екскурсію «Ніч в музеї «Поле Полтавської битви».
Відбудеться також засідання «круглого столу» на тему «Перспективи розвитку народних промислів та ужитково-декоративного мистецтва Полтавщини в загальному процесі формування обласного туристичного продукту».
На цьогорічній виставці буде представлено не менше семи областей. Серед них – Сумська, Черкаська, Івано-Франківська, Харківська.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 13:18 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації