Вхід | Реєстрація

«Королева Полтавщини 2010»

«Королева Полтавщини 2010»
21-річна полтавка Альона Чернобиль отримала учора корону та ключі від червоного «Шевроле Авео».
17 грудня на сцені ПД «Листопад» змагалися за стрічки та подарунки 26 конкурсанток: 21 полтавка, дві жительки Полтавського району, по одній представниці з Кременчука, Миргорода та Семенівського району. Найстаршій з них виповнилося 25 років, двом наймолодшим учасницям на момент проведення конкурсу виповнилося 16 років.
Шоу розпочалося з майже годинним запізненням, за яке ведучі шоу-мен Дмитро Коляденко та джазова співачка Анастасія Букіна чемно вибачилися перед глядачами, і тривало дві години.
На сцені дівчата з’явилися у п’яти конкурсних епізодах. Двічі глядачам пощастило оцінити фігури конкурсанток: під час їх виходу у купальниках та під час показу колекції білизни. Поступово кількість їх зменшувалася з 26 до 16, потім – з 16 до шести. Почути голос учасниць конкурсу глядачі змогли під час епізоду, коли вони відповідали на питання журі, які Дмитро Коляденко «розбавляв» жартами про політику, спідню білизну та зубні брекети.
У перервах між конкурсними епізодами на сцені виступили Анастасія Букіна, Олена Ковтун та Дмитро Коляденко.
Усі конкурсантки того вечора отримали у подарунок квіти, набори косметики та еротичну білизну. А от стрічок та титулів було лише 14, тож дісталися вони не усім.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua, фото і відео автора


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2010, 14:18 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації